Віталій Дубілей підписав 3 річний контракт з футбольним клубом Української Премʼєр Ліги «Інгулець».

Нагадаємо, що дебютним для Віталія у складі СК «Чайка» став матч чемпіонату України серед команд Другої ліги сезону 2022/23 проти футбольного клубу «Хуст». Загалом у тому сезоні він відіграв за команду 7 матчів. У сезоні 23-24 Дубілей 23 рази виходив на поле і відзначився забитими м’ячами у ворота «Звягеля», «Локомотива» та «Кремінь-2». 

У одному із матчів першого кола відзначився хет-триком у ворота «Васта», але з часом миколаївська команда була знята зі змагань, тому результат матчу (5-1) був анульований і відповідно досягнення Віталія було скасовано.


Загалом за 2 сезони Віталій Дубілей провів у складі «Чайки» 30 офіційних матчів.

Віталіє, «Чайка» памʼятає та памʼятатиме твою гру та твої голи у складі нашої команди, памʼятатиме також твій внесок у історичні бронзові нагороди клубу. Ти надійний товариш і класний гравець, твої одноклубники щиро радіють за твій успіх та підвищення у класі! Ти заслужено дійшов до рівня гравця Української Премʼєр Ліги – так тримати і не збавляти обертів! 

СК «Чайка» бажає тобі успіхів у подальшій карʼєрі, ніколи не зупинятися на досягнутому, яскравих голів та важливих перемог! Не забувати усіх тих людей, які допомогли тобі у становленні та розвитку на шляху до омріяної мети!