«Чайка» крокує у півфінал

Наша команда виборола путівку до півфіналу Меморіалу Олександра Щанова

У неділю, 23 лютого, Спортивний клуб «Чайка» зустрічався у чвертьфіналі турніру з командою «Оболонь-Бровар-2» з міста Буча. Суперники добре знають один одного, адже разом грають в групі «А» Другої ліги України. Поєдинок тримав у напрузі до останньої хвилини, а долю матчу вирішив один гол.

У першому таймі «пивовари» мали відкривати рахунок. Захисник СК «Чайка» Емін Сафіханов схибив у власному карному майданчику в боротьбі з гравцем команди гостей – пенальті. Утім Рябцев в ворота не поцілив.

Загалом наша команда мала значну територіальну перевагу як до, так і після перерви, але втілити її зуміла лише у додатковий час. Черговий стандарт «жовто-синіх» призвів до того, що гості порушили правила у власному карному майданчику на Сафіханові. Вирок виконав капітан «Чайки» Сергій Пономаренко – 1:0.

Тож, команда Тараса Ільницького здолала «пивоварів» та зробила крок у півфінал Меморіалу Олександра Щанова

СК «ЧАЙКА» – «ОБОЛОНЬ-БРОВАР-2» (Буча) – 1:0

Гол: Пономаренко (90+2, з пенальті).

СК «Чайка»: 12.Іванов, 8.Пономаренко-к, 2.Музиченко, 15.Сафіханов, 11.Бартошук (4.Лещенко, 52), 18.Турчанов, 20.Вечурко (17.Волк, 87), 14.Стрілець (16.Цурупін, 66), 36.Дарда, 89.Шевчук, 9.Тименко (19.Сухенко, 61). Головний тренер: Тарас Ільницький.

«Оболонь-Бровар-2» (Буча): Фастов, Глошардін, Дишкант, Лаврієнко, Шевченко, Сичевський, Рожко, Майданович, Рябцев (Кошляк, 46), Василенко, Галоян (Аракелян, 80).

Арбітри: А.Радіоненко, А.Резнік, М.Величко (всі – Київська обл.)

Спостерігач арбітражу: Наталя Мазуренко (Київ).

23 лютого. Петропавлівська Борщагівка. Стадіон «Козак-Арена». 50 глядачів.

Прес-служба СК «Чайка»