КМ. «Полісся» (Житомир) – СК «Чайка» – 1:0. Фото & Відео

Команда Тараса Ільницького поступилася у скандальному матчі в Житомирі

У неділю, 8 березня, Спортивний клуб «Чайка» зіграв контрольний матч з житомирським «Поліссям». За рахунком «жовто-сині» поступилися, але за грою та гольовими нагодами – ні. До того ж, на остаточний рахунок зустрічі вплинуло дуже суперечливе рішення головного арбітра матчу.

Команда Тараса Ільницького гідно зіграла на полі одного з лідерів Другої Ліги. У першому таймі наша команда мала відкривати рахунок, але Емін Сафіханов поцілив у стійку. Після перерви на полі точилася рівна боротьба, і за нагодами теж була рівність. У самому кінці зустрічі «Полісся» скористалося своїм шансом, та відкрила рахунок після розіграшу стандарту. Але за три хвилини «Чайка» відігралася. Новачок «жовто-синіх» Олександр Ярмак був найспритнішим у карному майданчику суперника та зумів проштовхнути м’яча повз воротаря «Полісся» (на відео 1:28:50).

Втім, цей гол з незрозумілих причин було не зараховано. Напевно, арбітр просто не схотів, аби наша команда встановила справедливий рахунок у зустрічі, який би відповідав подіям на полі.

До речі, такий цікавий факт: починав гру один головний арбітр, а закінчував її та відповідно не зарахував гол зовсім інший головний арбітр. І таке буває…

Прес-служба СК «Чайка»

Фото: Каріна Цимбалюк

Відео: Володимир Єфіменко