Відверто про президента

Ми зібрали думки людей про Президента Спортивного клубу «Чайка» Олександра Нігруцу, який сьогодні святкує День народження

Олександр Байда, депутат сільської ради Петропавлівської Борщагівки:

– Напевно, більшість людей, які знайомі з Олександром Петровичем Нігруцою, знають його як футбольного менеджера, мецената. І це дійсно так, адже за останнє десятиліття прогрес СК «Чайка» видно неозброєним оком. Але я можу сказати, що Олександр Петрович живе не тільки футболом. Він переймається багатьма справами мешканців села Петропавлівська Борщагівка, бере активну участь у соціальному і спортивному житті нашого села. Він дійсно є важливою людиною в Петропавлівській Борщагівці і ми дуже раді, що Олександр Петрович є членом нашої громади, нашим земляком.

Тарас Ільницький, головний тренер СК «Чайка»:

– Особисто для мене, як для головного тренера, дуже важливо, що Олександр Петрович володіє якостями, які необхідні для досягнення результату у відносинах президента з тренерами та ігроками клубу. Це, насамперед, порядність, цілеспрямованість, мудрість. Коли президент клубу створює умови для розвитку і прогресу головної команди, любить дитячій футбол, переймається розвитком дитячо-юнацької школи, у такого клубу є майбутнє. Це найважливіший критерій для мене.

Євгеній Тритеніченко, фахівець з охоронної діяльності та безпеки змагань СК «Чайка»:

– Про гарну людину можна говорити нескінченно. А якщо коротко, то Олександра Петровича Нігруцу знаю як виключно порядну людину. Відповідно, порядна людина не може мати погані якості. Більше того, в нас є спільні друзі, знайомі і від них я теж ніколи не чув про Олександра Петровича щось таке, що було б мені неприємно. І це головний показник, на мою думку.

Прес-служба СК «Чайка»