Віктор Яїчник про першу перемогу СК “Чайка”

Головний тренер СК «Чайка» Віктор Яїчник поділився враженнями після першої перемоги команди у Аматорському чемпіонаті України:

В останній грі була помітна перевага з нашого боку, ми намагаємося грати в організований футбол, але не все так гладко проходило як хотілося. Є кілька нюансів. По-перше, це невеликий проміжок часу, протягом якого грає разом ця  команда: деякі люди прийшли за тиждень до старту змагань. По-друге –  рівень чемпіонату досить сильний. Після виїзної поразки ми серйозно готувались до домашнього матчу, розуміючи, що маємо молоду команду.

Повертаючись до гри, приємно констатувати, що все ж ми створили велику кількість небезпечних моментів: три забили, ще стільки ж не забили. Потім було безглузде видалення. Нападник Новіков повівся недисципліновано, але суперник теж спровокував арбітра. Ніхто особливо не бачив того моменту, але було прийнято рішення  про видалення гравця. Зламалася гра. В одній з контратак наш захисник не встиг повернутися в свою зону, ми пропустили м’яч. Потім гол зі стандарту. Але гра є гра.

Остаточний результат? З одного боку – задоволення від перемоги вдома. З іншого – недисциплінована поведінка і кінцівка трохи зіпсували загальні враження.

Виїзна гра проти «Чортків – Педуніверситета» буде зовсім нелегкою. Команда-суперник має вже 2 поразки але молоді хлопці при домашніх трибунах будуть віддаватися на полі повністю.

Ми ведемо підготовку до виїзду. Вирушаємо в Чортків вже у п’ятницю вранці, ввечері прибудемо, проведемо передматчеве тренування. Наші гравці молоді, прислухаються. Хотілося б побачити більш сбалансовану гру в лініях. Ми до цього йдем, то ж побачимо.

Прес-служба СК «Чайка»