Іван Скляренко – з Чемпіонату Німеччини у СК “Чайку”

Після перемоги над “Олімпом” у матчі Чемпіонату м. Києва з футболу, прес-служба “Чайки” поспілкувалася з дуже цікавим гравцем нашого клубу, який у своєму віці (21-рік) вже має досвід виступів у чемпіонатах Німеччини та Польщі. Тож, знайомимось з надійним захисником та просто приємним хлопцем, Іваном Скляренко:

Роскажи, як складався для команди останнній матч з “Олімпом” на чемпіонат м. Києва?
Матч складався досить таки важко, хоч і ми володіли ініціативою, багато контролювали м’яч, але до логічного завершення довести не вдавалося, також момент з видаленням одноклубника Вадима Новікова теж міг би вплинути на нас з поганої сторони, але нас це тільки підбадьорило, ми прислухалися до нашого тренера і ми змогли дати результат.

Що стосується забитого м’яча, то хочу сказати, що ми багато відпрацьовуємо стандарти на тренуваннях і саме цей гол – це є результат праці. Не дивлячись навіть на відскок – це гра, потрібно бути готовим і до таких ситуацій

Про рівень чемпіоната міста Києва, про рівень команд пару слів, хто на твій погляд складе конкуренцію в боротьбі за медалі?
Чемпіонат міста не можна назвати дуже серйозним за рівнем турніром, але пару команд непоганих є. Той же Олімп, Межигір’я, Легія, Атлет. Конкуренцію нам вже як би склало Межигір’я, випереджаючи нас на 4 пункти, ну, а ми в свою чергу будемо намагатися наздогнати їх!

Як ти потрапив у великий футбол, де вже встиг пограти до цього?
Починав у ФК Обухів, де і отримав футбольну освіту, після пари сезонів за Обухів поїхав до Польщі, грав там у 4 лізі під Варшавою, СК Жірардовьянка, після цього рік виступав в 6 лізі Німеччини, клуб Görlitz.

За яких обставин перебрався в “Чайку”?

Після повернення на Україну, потрапив в “Чайку” в якій відчув себе дуже комфортно в новому відмінному колективі. У “Чайці” я не так давно, всього лише з липня місяця. Прийшов на перегляд, так і закрутилося.

Чи можеш порівняти матчі на чемпіонат Києва і на аматорів? Як відрізняється рівень, мотивація?
Рівень матчів дуже відрізняється, саме самої мотивацією. Ну і звичайно рівнем виконавців. Все ж таки там підхід до самого футболу і тренувань вже зовсім інший. Там люди грають за винагороду, за репутацію, цим і мотивують себе.

112

Які у тебе плани на найближче футбольне життя?
У мене є деякі припущення на рахунок свого майбутнього, але я їх озвучувати не буду, нехай залишаться при мені на кращі часи, але скажу так, що до цих планів ще потрібно рости, багато потіти на тренуваннях і віддаватися на всі 100%, а футбол – він сам поставить все на свої місця.

Прес-служба СК «Чайка»