Андрій Бартощук: “В нас молодий колектив, але трошки не вистачає досвіду”

Гравець СК “Чайка”, Андрій Бартощук розповів про свої перші кроки у футболі та озвучив командні задачі на поточний сезон:

Розкажи трохи про себе, як прийшов у футбол?

Почав грати футбол з 6 років. Це відбувалося у мене в селі в ДЮСШ. У 12 років переїхав в Красилів (Хмельницька область), там грали на область, згодом став кращим бомбардиром чемпіонату. А 9 травня 2008 року, на турнірі в Красилові до дня перемоги, до нас приїхала «Княжа» з Щасливого, ми їх обігралі з рахунком 3-0 і мене відразу ж запросили в команду. У «Княжі» я провів 3 роки. Після цього я потрапив в аварію, мене збила машина, пів року пропустив без футболу. А після того як відновився, підписав контракт з київською «Оболонь Бровар», потім грав на ААФУ, виступав по Другій лізі.

Як так вийшло, що ти опинився в «Чайці»?

Потім розірвалі контракт, після чого отримав травму і вилетів на 3 місяці. Далі потрапив вже у РВУФК, зіграв на турнірі Макарова і знову отримав травму, пропустив ще 3 місяці, а після того як відновився, мені Яїчник Віктор Сергійович запропонував перейти в «Чайку». Так я і опинивився в «Чайці».

Що можеш сказати, підводячі підсумки першої половині чемпіонату України серед аматорів?

Підсумки підводити ще зарано. Але можу сказати, що всі команди непогані, гідні один одного. Що стосується нашої команди – то у нас молодий колектив. Але нам ще трошки не вистачає досвіду

Що очікуєш від виступу «Чайки» у аматорському чемпіонаті України?

Нам необхідно бути в трійці лідерів і показувати хорошу гру, проявляти характер!

Побажання суперникам і партнерам.

Побажати хочу всім удачі, футбольного характеру, чесного суддівства і сімейного благополуччя.

Прес-служба СК “Чайка”