Кубок Стефана Решко 2016. “Чайка-2” завойовує бронзу малого Кубку

Сьогодні відбулися довгоочікувані фінальні ігри турніру на честь видатного українського футболіста, володара Суперкубку УЕФА 1975 року, Стефана Михайловича Решко. На території Національної академії внутрішніх справ розігрувалися Малий і Середній Кубки.

Підступна зима нам підкинула труднощів у вигляді пухнастого снігу, який усю ніч дуже турботливо вкривав газон футбольнго майданчику, на якому мали відбутися сьогоднішні фінали. Але, завдяки вчасному втручанню курсантів-студентів під керівництвом організаторів турніра, природні невзгоди було подолано. Нещодавно, матчі на Кубок України серед професійних команд у Охтирці та Полтаві було перенесено. Ми на їх “професійність” рівнятися не стали, півфінальні матчі та фінали відбулися за роскладом і, щось мені підказує, що ніхто з учасників Кубку Решко у цей день не пошкодув ні секунди що приїхав у НАВС що пограти в футбол. Свято відбулося!

Ігровий день був дуже насичений яскравими епізодами та видовищними футбольними моментами. Голи забивались на будь який смак, як на замовлення! Сам Стефан Михайлович, не дивлячись на мороз, уважно спостерігав за кожним матчем – не міг відірватися, і це було видно. «Ось це – кращій гол турніру!» – аплодуючі, казав володар Суперкубку УЕФА 1975 року, після елегантного “черпачка” у виконанні граючого тренера ФК «Музичі» Володимира Яланського у ворота СК «Київ». Так, дуже багато залишиться у пам’яті після цих зимових баталій. Були й дев’ятки, комбінаційні голи, дальні постріли, дріблінг, емоції, штовханина, товариські обійми, жорсткі стики, розсічення – все що завгодно. З таких дорогоцінних моментів й складається футбол, та за це ми його обожнюємо.

Що ж, трохи забагато слів. Давайте краще ознайомимося с переможцями та фіналістами Малого та Середнього Кубків ім. видатного футболіста київського «Динамо», з усіма тими, хто без перебільшень, творив історію у цей знаменний сніговий день, 3-го грудня 2016 року.

Отже, до вашої уваги результати матчів та призвища футболістів, номінованих на звання кращих бомбардирів, голкіперів та гравців турніру.

Кубок Другої ліги:

1/2 фіналу: СК «Чайка 2» – «Лосятин» 2:6

Финал: ФК «Динамо-Ічня» Черн. обл  – «Лосятин» 7:11

Куба Максим – Кращий бомбардир

Кукса Євген – Кращий гравець

Литвиненко Руслан – Кращий воротар

Кубок Першої ліги:

1/2 фіналу: ФК «Музичі» – СК «Київ» 10:4

1/2 фіналу: ФК «Олімп» Київ – ФК «Зірка» 4:4 (8:9 по пенальті)

Матч за 3-є місце: СК «Київ» – ФК «Олімп» Київ 5:7

Фінал: ФК «Зірка» – ФК «Музичі» 5:6

Третяк Сергій – Кращий бомбардир

Романчук Олександр – Кращий гравець

Богуш Станіслав – Кращий воротар

Більше фото з матчів та нагородження, ви зможете знайти, долучившись до наших сторінок у соц. мережах:

vk.com/amsport_2016 

facebook.com/amsportukraine

Фото: Максим Стельмах