«Чайка» у спаринг-матчі поступається «Колосу» (ВІДЕО)

У суботу, 14-го січня, у рамках зимової міжсезонної підготовки футболісти СК «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки провели спаринг-матч з професійним клубом Першої ліги України «Колосом» Ковалівка.

Гра далася нашим хлопцям не легко, адже після першого тайму у воротах Мусієнко опинилося цілих 3 мячі. Нашім хлопцям в першу чергу забракло функціональних кондицій та фізичної витривалості. Після тривалої паузи не всі змогли швидко втягнутися в робочій процес, та відійти від новорічних свят. Тож поки були сили, футболісти “Чайки” трималися, але як тільки трохи “підсіли” фізично – почалося.

Першим відзначився Микола Ковталюк: після скидки Віталія Лисицького нападник відправив м’яч у порожні ворота. Вже за кілька хвилин перевагу подвоїв влучним ударом Віктор Коровіков. А під кінець першої половини гри Микола Ковталюк оформив дубль у матчі, тим самим довівши рахунок до 3:0.

Вже у дебюті другого тайму Єгор Чегурко опинився на ударній позиції та без перешкод відправив «круглого» у сітку воріт – 4:0. А за десять хвилин до фінального свистка форвард команди Олександр Бондаренко зумів оформити дубль у ворота голкіпера «Чайки», тим самим встановивши підсумковий результат – 6:0.

Також були моменти для того щоб відзначитися і у «Чайки». Моменти для взяття воріт були у Барановича, Січкарука, Яременко. Але у всіх випадках чогось трохи не вистачало.

«Колос» Ковалівка – «Чайка» Петропавлівська Борщагівка – 6:0 (3:0)

Зимове міжсезоння. Спаринг-матч

14.01.17. 13:00. м. Київ. Стадіон «Локомотив».

Голи: Ковталюк (32, 40), Коровіков (36), Чегурко (47), Бондаренко (80, 84).

Склад СК «Чайка»:

Перший тайм: Мусієнко, Скляренко, Чорномаз, Курята, Таран, Дорошенко, Степанчук, Тищенко, Яременко, Баранович, Січкарук.

Другий тайм: Осташевський, Дорошенко, Скляренко, Таран, Яременко, Степанчук (та вийшли 5 футболістів, що знаходяться на перегляді).

Примітка: Юзефович, Бартошук, Новиков мають невеличкі пошкодження, але на турнірі Макарова всі будуть грати. Семен Дорош через тиждень буде вже у загальній групі, коліно практично залікував.

ФК «Колос» (1-й тайм): Литвиненко, Боровець, Лисицький, гравець на перегляді, Шевченко, Задоя, Поздєєв, Гавриш, Цибульський, Коропецький (Ковталюк), Ковталюк.
(2-й тайм): Яшков, Морозко, Рябов, Семенко, гравець на перегляді, гравець на перегляді, Зуєвич, Вишняк, Чегурко, Коровіков, Бондаренко.

Прес-служба СК “Чайка”