Представляємо суперника: ФК Межигір’я (Нові Петрівці)

Суперником наших футболістів по групі на Меморіалі Макарова стане добре знайома нам популярна команда з Вишгородського району Київської області, яка є чинним чемпіоном Києва і, відповідно, найсильнішою аматорською командою столиці за підсумками минулого року.

В складі команди – чимало сильних гравців. Так за “Межигір’я” на турнірі зіграє 37-річний універсал Роман Пахолюк, колишній професіонал і збірник України. Другу частину минулого сезону провів у складі «Десни» з Погребів і став з нею віце-чемпіоном області. Але і з «Межигір’ям» Пахолюк тісно пов’язаний уже не перший рік і здобув з аматорами пристоличного села титул чемпіона Києва.

До речі, перед цим команда три роки поспіль була серед призерів чемпіонату у вищій лізі міста Києва.

Футбольна команда “Межигір’я” була створена в 2005 році. ЇЇ засновниками стали мешканець та меценат Нових Петрівець Анатолій Гальчук (генеральний директор ТОВ «Київпідземшляхбуд»), Валерій Сивашенко (вчитель фізичного виховання Лютізької ЗОШ, в подальшому тренер команди) та Олександр Шевченко (новопетрівчанин, в подальшому – помічник тренера).

Відтоді команда активно приймає участь в чемпіонаті Вишгородського району.

На початку 2011 року Новопетрівська сільська рада прийняла рішення створити комунальний футбольний клуб «Межигір’я», до якого увійшли вже існуючі футбольні колективи – вищеназване «Межигір’я» та ФК «Єдність» з міста Києва, власником якого був новопетрівський підприємець, член виконавчого комітету Новопетрівської сільської ради Роман Буковський. Його ж і призначили директором клубу.

В 2012 році було створено дитячо-юнацьку футбольну команду «Межигір’я». В 2016 році футбольна школа ФК «Межигір’я» налічувала більше ста вихованців та мала трьох тренерів. Більшої ефективності в навчанні сприяє наявність власного професійного стадіону, де юні футболісти відточують свої навички гри у футбол.

Джерело