Меморіал Макарова. Втрачена перемога над ФК “Межигір’я” на останніх хвилинах

Свій третій матч на Меморіалі Макарова СК “Чайка” розпочала морозного суботнього ранку о 10:00, на відкритому полі у, вже звичній для нас, Конча Заспі.

Суперником була добре знайома нашим хлопцям за міськими змаганнями команда з Нових Петрівців. Остання зустріч між колективами завершилась впевненою перемогою “Чайки” 4:1. Це був матч регулярних змагань першості Києва, 18 вересня 2016 року.

Сьогоднішня зустріч на Меморіалі Макарова була дуже напружена та бійцівсьска. Обидві сторони горіли жагою до перемоги, адже на кону стояло чимало. Особливо важко було грати командам, враховуючи стан замерзлого газону – штучного покриття, та ще й беручі до уваги вчорашню битву СК “Чайки” проти міцного горішка МФК “Житомир”.

Так, за підсумками зустрічи, у гравців “Межигір’я” були деякі нарікання що до забитого м’яча у їхні ворота. Цей суперечливий епізод трапився на 56-й хвилині матчу. Але, як засвідчив нам відео-повтор моменту та чесні очі Владислава Юзефовича – гол був зарахований абсолютно справедливо. З цим фактом ніяк не могли погодитися захисники команди суперника, та їх можна було зрозуміти, тому що епізод насправді був не з легких.

Що стосується пропущеного м’яча у наші ворота – він був дуже-дуже схожий на перший. Маячня у штрафному майданчику, штовханина і, як це часто буває, найспритніший гравець вирішує долю епізоду. Що правда найспритнішим і розторопнішим у “Межигір’ї” на добиванні виявився футболіст зі зростом Пітера Крауча. На жаль, це сталося на 83-й хвилині зустрічи.

Таким чином, доволі жорстка, безкомпромісна гра завершується з нічийним рахунком – 1:1.

Що ж, після цього матчу СК “Чайка” все ж таки має доволі непогані шанси вийти з групи з першого місця. А попереду на нас чекає гра з “Музичами”, то ж не будемо поки що забігати вперед і побачимось на місцях футбольних баталій у Конча Заспі.

СК “Чайка” – ФК “Межигір’я” 1:1

“Чайка” основний склад: Мусіенко, Курята, Скляренко, Юзефович, Ляденко, Дорошенко, Таран, Новіков, Каліниченко, Петрук, Ляденко.

Запасні: Степанчук, Шваб, Пронак, Яременко, Тищенко, Січкарук, Чорномаз.

Голи: Влад Юзефович – ?.

Прес-служба СК “Чайка”