“Чайка” програє, але проходить у чвертьфінал Меморіалу Макарова

Сьогодні “Чайка” зазнала дуже прикрої поразки на Меморіалі Макарова від “Музичів” з рахунком 1:4. У чвертьфінальному матчі вже через день, 25-го січня у Конча Заспі, нашім хлопцям доведеться зіграти з командою “Сталі-U-21”.

Гра починалася доволі вдало для нашої команди, у першому таймі гол у ворота колишнього “динамівця” Києва, Станіслава Богуша, створили колишні “динамівці”. Після чудової навісної передачі від Олександра Боровика, влучно вліт пробив Володимир Шваб потрапивши прямісінько у дев’ятку воріт. Без шансів для голкіпера.

Тріумф тривав не довго, рахунок зрівняв величезний захисник ФК “Музичі”, після подачі з кутового і влучного удару головою. Звинуватити було нікого. На перерву так і пішли – за нічийним рахунком.

Другий тайм почався не так вдало як перший, а саме з голу у ворота Мусієнко. Не встигли почати грати і вже 1:2 не на користь “Чайки”. Слід зазначити, що рівна боротьба тривала упродовж всього другого тайму. Можливо трохи креативніше у атаці виглядали “музиканти”, створюючи постійний натиск на ворота суперника, що й врешті решт дало свій результат. У кінці гри, зовсім розклеївся захисник петропавлівців, та “привіз” два зовсім непотрібні м’ячі у власні ворота. Мабуть таки далася взнаки втома, накопичена на протязі усього турніру, адже хлопець грав фактично без замін. Можливо мікротравма. Але це все вже не має значення – то вже історія.

1;4 – так і завершили. Не дивлячись на поразку, “Чайка” зайняла перше місце у групі та отримала право надалі продовжувати виступи на престижному турнірі.

Як стало відомо адміністратору команди, суперником “Чайки” у чвертьфіналі, стала молода команда з Кам’янського – “Сталь-U-21”. Яка, до речі, переграла у своїй групі команду Прем’єр ліги – донецький “Олімпік” з рахунком 2:1, та повністю декласувала “Джуніорс” зі Шпитьок.

То ж боротьба буде ще та, як раз у хлопців з’явився насправді відмінний шанс для того щоб себе проявити на повну, чи не так?!

Прес-служба СК “Чайка”

3333