Завершується формування вищої обласної ліги

Завершився процес підтвердження участі вищолігових колективів у чемпіонаті Київської області 2017 року. Офіційне підтвердження надіслали керівники 15 аматорських команд.

Дев’ять з них брали участь в попередньому сезоні і, згідно з остаточними результатами, мають право виступати і в обласному чемпіонаті 2017 року. Це – «Джуніорс» (Шпитьки), «Десна» (Погреби), «Патріот» (Баришівський р-н), ФК «Бровари», «Любомир» (Ставище), «Сокіл» (Михайлівка-Рубежівка), ФК «Обухів», «Зоря» (Владиславка), «Моноліт» (Київ). Дві команди – «Бориспіль-Фаворит» (Бориспіль)  і  «Переяславщина» (Переяслав-Хмельницький) — отримали право на підвищення в ранзі як найкращі в обласній першості.

Окрім того, прохання про допуск до участі в обласній вищій лізі зразка 2017 року висловили нові команди, спроможні виконати всі статутні та регламентні норми та вимоги. Це — «Авангард» (Бзів Баришівського району), «Кристал» (Козин), ФК «Музичі» та «Межигір’я» (Нові Петрівці).

Проігнорували прохання повідомити про своє рішення до 1 лютого «Оболонь-Бровар-2» (Київ), «Рубін» (Пісківка), ФК «Вишневе» та ФК «Бородянка». Комітет проведення змагань КОФФ розцінює це як відмову від участі в обласному чемпіонаті. ФК РВУФК, навпаки, повідомив офіційно, що, з огляду на матеріальні та кадрові труднощі, команда призупиняє участь в обласних змаганнях, щонайменше, на сезон 2017 року.

Одночасно повідомляємо всім аматорським колективам, які зголосилися до участі у вищоліговому турнірі, про необхідність сплатити всі необхідні внески до 24 лютого включно. Заявкова кампанія команд проходитиме з 1 по 10 березня. Дозаявка футболістів триватимете до 15 травня включно.

Команди, які не сплатять обов’язкові внески до 24 лютого, до заявкової кампанії не допускатимуться.Завершується формування вищої обласної ліги