Меморіал Щанова. Огляд 2-го туру

Другий ігровий день на Меморіалі Олександра Щанова знову подбав про сюрприз.

Правда, несподіванкою велику поразку хлопців з Плисок можна вважати хіба що формально. Бодай тому, що «Чайка» з Петропавлівської Борщагівки і в січні, на Меморіалі Олега Макарова, розгромила команду з Чернігівщини. Та сьогоднішні 0:4 після вчорашніх 5:0 закономірністю назвати також важко. Віртуозну гру продемонстрував на відкритому полі Кончі-Заспи лівий захисник «Чайки» Анатолій Таран, який набрав оптимальної ігрової форми і вражає неабиякою продуктивністю дій навіть на тренувальних заняттях. Як і титулована команда з Петропавлівської Борщагівки в цілому. Принаймні сьогодні.

Зовсім інше враження залишилося від ігрової постави «Джуніорса». Чинний чемпіон області знову не забив і знову не виграв. Більше того, команда, що виступає водночас у кількох футзальних турнірах, має вигляд виснаженої і, з огляду на це, байдужої до гри. Хлопці, схоже, наїлися м’ячем надміру: очі не горять, ноги не біжать. За відносно рівної боротьби в сьогоднішній зустрічі з незвично млявим як на себе, муніципальним житомирським клубом наші земляки, проте, могли й виграти, але Денис Маринчук, опинившись наприкінці сам на сам з голкіпером, не переграв останнього навіть з двох спроб.

А в іншій групі продовжили переможну ходу фаворити з Броварів і Києва, виграли першу зустріч обухівці, дещо несподівано зазнали другої поразки поспіль чемпіони країни серед студентів. Цікаво, що гол престижу для «Меркурія» провів Максим Скрипник, більше відомий як арбітр КОФФ, а серед юних залізничників, з якими працює відомий в минулому професійний футболіст Віктор Мельник, продовжили забивати Ярослав Литвин і Михайло Костенко.

1-konovalov_7X6jC8M

 

 

 

 

Джерело