“Чайка” мінімально поступається “Джуніорсу”

З перших хвилин матчу здалося, що команда суперників “Чайки” на цей матч вийшла на гру більш заряджена і налаштована на боротьбу і позитивний результат. Здивував той факт, що на тлі нашої команди “Джуніорс” виглядав більш агресивнішим та націленішим на ворота.

У “Чайки” був досить експериментальний склад, як наслідок цього було чи мало помилок, обрізок і необов’язкових втрат м’яча. У підсумку наша команда пропустила м’яч наприкінці тайму після подачі з кутового.  Був сумбур у штафному майданчику і в цій метушні  гравець команди суперника був спритнішим на підборі добивши м’яч у ворота.

На другий тайм наша команда вийшла занадто спокійно та непоспішаючі прийнялася будувати свою гру. Мабуть невистачило трохи агресії в атаці, зокрема на початку другого тайму, суперник контролював гру фактично на протязі 80-ти хвилин, а гравці “Чайки” виглядали втомленими та інертними.

Але на останню 10-хвилинку наша команда притиснула опонента до його штафного майданчика, створивши декілька гольових епізодів. Нажаль на остаточний рахунок це ніяк не вплинуло.

“Джуніорс” 1:0 “Чайка”

Гол: Маринчук 45

Прес-служба СК “Чайка”