Представляємо суперника: ФК “Чортків-Педуніверситет”

Суперником СК “Чайка” у 15-му турі чемпіонату України серед аматорів буде футбольний клуб “Чортків-Педуніверситет”. Матч відбудеться на стадіоні “Козак Арена” у с. Петропавлівська Борщагівка 29 квітня о 16:00.

“Чортків” зарекомендував себе, як непоступлива команда. Враховуючи молодий склад, конкурувати з більш досвідченими опонентами чортківцям поки сил не вистачає. Акцент попереду тренерський штаб суперника робить на братів Івана та Миколу Когута, які відзначаються своїми швидкісними даними. Ворота команди у першому колі захищав досвідчений Іван Плекан. Відкритим стоїть питання участі у матчах двох досвідчених гравців Андрія Кондзьолки та Василя Чорного, які є у заявці “Чорткова”, але жодного матчу у першому колі не провели.

Під час паузи між колами, склад “Чорткова” станом на 6 березня поповнили п’ять новачків. Воротар Іван Магіс до переходу у “Чортків” виступав за чернівецький “Університет”. Сергій Лис та Денис Мострянський грали у Бережанах за місцеву “Ниву”. Володимир Гайковий виступав у чемпіонаті Львівщини за юнаків золочівського “Сокола”, а Олег Коваленко захищав кольори червоноградського “Шахтаря”.

У першому колі, в протистоянні між цими двома командами, “Чайка” зазнала прикрої виїзної поразки з рахунком 0:1.

Що ж, на цей раз зустріч відбудеться у Київській області, то ж будемо сподіватися на реванш від “Чайки”.

Нагадаємо, наразі “Чортків” розділяє останню сходинку з ФК “Львів” з 5-ма очками у своєму активі.

Прес-служба СК “Чайка”