КУ серед аматорів: “Чайка” громить “Нову Поліцію”

Матч 1/2 фіналу Кубку України серед аматорських команд просто не міг не бути цікавим та напруженим. Тим більше, на очах у місцевих вболівальників місцева “Чайка” просто не могла не виправдати очікування Петропавлівської торсиди.

Розкачуватися довго не стали. Богдан Січкарук відкрив рахунок вже на 10-й хвилині матчу. Красиву передачу від Коваленко з лівого на правий фланг Бартощук обробляти не став, та в один дотик переправив м’яча на дальню стійку. Там Сікарчук головою й поставив крапку в цій комбінації.

Представники команди “Нової поліції” після пропущеного голу дуже занервували, з лави для запасних хтось з них звернувся до своїх підопічних: “Ви програєте всю чоловічу боротьбу! Зберіться!!”. Напруження тільки зростало.

Команди билися за кожну ділянку поля. “Чайка” виглядала цікавіше, але довго не могла реалізувати свою перевагу в другій гол. Богдан Коваленко на фланзі зловив кураж і вдосталь познущався над своїми опонентами. Вони його за ці трюки нещадно відлупили по ногах. Але хлопець не вішав носа, це тільки його підбадьорювало. Січкарук на 30-й хвилині не реалізував вихід сам на сам. Але через хвилину виправився, забивши дубль! І знову головою!

Гості провокували наших футболістів. Вимушена заміна у “Чайки” сталася на 32-й хвилині. Після прикрої зіткнення в центрі поля з Ромою Барановичем травму отримав герой цього матчу Богдан Січкарук. Складність травми поки що невідома. Є підозри на колінні “хрести”, але будемо сподіватися, що все обійдеться. Одужуй, Богдане!

TiVFXXkesmQ

Перший тайм так і закінчився. 2:0

Другий почався з вилучення!! За грубу гру і отриману другу жовту картку був вилучений з поля гравець “Нової поліції”. Розпочалася справжня заруба!

“Чайка” грала в дуже красивий футбол, схоже цей стиль вже можна називати фірмовим стилем команди – короткі швидкі паси низом, мінімум дотиків. Багато руху.

-zt3yAnmflIЦікавий факт, не дивлячись на те, що “Поліція” грала в меншості, господарі поля довго грали без номінального форварда. Роль наконечника на вістрі виконували по черзі Гліб Бухал або Баранович. У середині 2-го тайму “Чайка” не використовувала два забійних моменти. Баранович зігравши на випередження після прострілу, з метра влучив у голкіпера, а удар Коваленко через хвилину, влучив у поперечину.

Відбулися наступні заміни на 85-й хвилині матчу: замість Барановича вийшов Комісар. Замість Гупала – Литвин. Замість Бортощука – Костенко.

Гра продовжувала проходити під музику господарів поля. Але, варто віддати належне команді “Нової поліції”. Не дивлячись на численні провокації і погрози з їх боку, вони надавали досить пристойний опір, при цьому граючи в меншості, дуже міцна команда.

На останній хвилині матчу, після сольного проходу гол забив Ярослав Литвин.

Тож, перший матч 1/2 Кубка України серед аматорів закінчено з рахунком 3: 0!! Закономірна і дуже важлива перемога “Чайки”. Але попереду ще багато роботи. Вже в ці вихідні на “Чайку” чекає тяжкий виїзд ЧУ серед аматорів у Івано-Франківськ. А за кілька днів, в середу – матч відповіді у Кропивницкьому, проти “Нової Поліції”.

Інші матчі.

У паралельному матчі 1/2 Кубка України “Одек” вдома програв  СКК “Демня” 0: 1.

Дмитро Листовий, Прес-служба СК “Чайка”