Фінал Кубка України: “Чайка” впевнено перемагає у першому матчі (ВІДЕО)

У першому матчі фіналу Кубка України серед аматорів зафіксована перемога нашої команди!

СК “Чайка” (Петропавлівська Борщагівка) – СК “Демня” (Львівська обл.) 2:0

Петропавлівська Борщагівка, стадіон Козак Арена. 500 глядачів.

Голи: Коваленко, 45, 89.

Господарі поля володіли ініціативою з перших хвилин, проте підопічним Віктора Яїчника зовсім трохи не вистачало на завершальній стадії. Небезпечний момент біля воріт суперника був у Бартошука на 30-й хвилині матчу, але правий хавбек “Чайки” пробив трохи лівіше воріт.

У цей вечір на Козак Арені зібралася пристойна кількість уболівальників. Були присутні і відомі в київських колах функціонери і футболісти. Серед яких Сергій Литовченко, Олександр Поздєєв, та багато інших.

В першій половині “Демня” міцно тримала оборону, але гол все ж таки стався. Після фолу біля чужої штрафної площі нагоду для небезпечного удару отримали господарі. Це сталося на 45-й хвилині. До м’ячу підійшов Богдан Коваленко, випускник академії “Шахтаря”, визнаний вболівальниками з Петропавлівської Борщагівки найвшидкішим та найвидовищнішим гравцем “Чайки”. Удар вийшов ще той! З “точки Шевченко” Богдан красивим ударом закрутив м’яча прямісінько у дев’ятку воріт суперника.

Дивіться самі:

(Повний матч та відео-огляд небезпечних моментів очікуйте на нашому сайті у найближчій час)

Перший тайм завершився з рахунком 1:0.

Далі на поле було дуже гаряче. Як в прямому так і в переносному сенсі. Арбітри робили паузи на “водопій”, бо спека підкошувала не тільки гравців, але й багатьох, хто спостерігав за грою стоячі на трибунах.

У другому таймі господарі мали безліч невикористаних можливостей для взяття воріт. Але м’яч немов зачарований не хотів йти до сітки. Зняв прокляття Коваленко забивши вдруге за хвилину до кінця матчу! Черговий потужний удар у дев’ятку, черговий шедевр!! І знову в “дев’ять”!! Без шансів для голкіпера!

Фінальний свисток. Чудова перемога. Але ж рахунок міг би бути набагато більшими на користь “Чайки”. Але розслаблятися ніколи, за тиждень на футболістів чекає важкий матч-відповідь у Демні.

Дата проведення матчу – 25 червня. Час – уточнюється.

Прес-служба СК “Чайка”