Ярослав Литвин: “Будемо намагатися вигравати у кожній грі!”

Після дебютної гри “Чайки” у чемпіонаті України серед аматорів сезону 2017/2018 проти “Вікторії”, коментар прес-службі дав автор першого і єдиного м’яча для своєї команди – Ярослав Литвин. 

“Чайка” відкрила сезон в ЧУ серед аматорів. Чого не вистачило щоб здобути перемогу? Могли б зіграти по іншому? Якщо могли, то за рахунок чого?

Не вистачило якоїсь впевненості і настрою. Нам потрібно було почати гру агресивно. А замість цього ми зустрічали суперника на середині поля, чим вони і скористалися. Просто нав’язали нам свою гру.

 У міжсезонні “Чайку” очолив новий тренер. Як змінився тренувальний процес в порівнянні з минулим сезоном? Над чим більше стали працювати?

До нас прийшов дуже хороший фахівець і великий мотиватор. Ми почали більше працювати з м’ячами. Якщо бути точніше, то всі вправи з м’ячами. Ми більше почали грати на атаку. Більше для глядачів. Правда не все виходить, але команда намагається і працює над слабкими сторонами.

Що говорив Сергій Конюшенко перед матчем з “Вікторією”?

Нам потрібна була тільки перемога. Перш за все для впевненості команди.

Після матчу в роздягальні?

Але тренера після гри знайшли хороші слова. Вказали на помилки і підтримали команду.

Які плани на цей сезон ставить керівництво команди?

У нас амбітне керівництво і ставить найвищі завдання. Того року ми посіли друге місце, в цьому році, потрібно виграти чемпіонат.

Що скажеш наостанок вболівальникам команди?

Можемо пообіцяти уболівальникам нашої команди, що ми будемо грати тільки для них, і намагатися вигравати кожну гру.

Прес-служба СК “Чайка”