ЧУ серед аматорів. “Чайка” – “Рубікон” + ВІДЕО

В рамках матчу 4-го туру чемпіонату України серед аматорів “Чайка” завітала у гості до столичного “Рубікону”. Інтерес до цього матчу був підвищений тому що зустрічались команди з одного регіону, тож це було своєрідне київське дербі!

Успішніше розпочала команда суперника. І вже на 15-й хвилині після подачі з кутового, гравець “Рубікону” забив головою. Через 2 хвилини підопічні колишнього гравця “Чайки” а нині тренера “Рубікону”, Віктора Куряти подвоїли перевагу. Третій м’яч був забитий у наші ворота вже після власної ж помилки на 22-й хвилині. 3:0 – і це був несподіваний і дуже серьйозний психологічний удар.

Ніхто не очікував такого початку від нашого суперника. І тільки після пропущеного 3-го м’яча”Чайка” почала прокидатися та помаленьку відшукувати свою справжню гру. Хлопцям вдалося відіграти один м’яч ще до перерви. Це зробив Доу Мохаммед. Також не реалізував пенальті Пономаренко. Щось почало прорисовуватися.

Перший тайм завершився з рахунком 3: 1.

У другому таймі “Рубікон” намагався утримати свою перевагу. А “Чайка” продовжувала тиснути на чужі ворота. Важке поле давалося в знаки, непередбачуваний відскок іноді грав проти нас, почалася справжня битва.

На 89-й хвилині Ярослав Литвин скоротив розрив до мінімуму. 2:3. І далі сталося щось неймовірне. Арбітр компенсував 3 хвилини. І вже на 2-й доданій Литвин вже зрівняв шанси. Це сталося з пенальті, 3:3. Фінальна атака вже на останніх секундах була схожа на справжню навалу на ворота суперника. Довга подача з глибини поля завершилася влучним і переможним ударом – 3: 4. І вся команда побігла святкувати цей успіх до тренера – Сергія Конюшенко.

Дуже напружена та цікава гра з непростим суперником. “Чайка” все ж показала свій характер і клас, здобувши свою першу перемогу у цьогорічному розіграші ЧУ серед аматорів.

Рубікон – Чайка 3: 4 (3: 1)

Голи: 1: 0 Грибан (15), 2: 0 Примачук (17), 3: 0 Примачук (22), 3: 1 Доу (25), 3: 2 Литвин (89), 3: 3 Литвин (90 + 2 – пенальті), 3: 4 Криворучко (90 + 4)

Нереалізований пенальті: Пономаренко (28 – відбив воротар)

Рубікон: Мандзій, Гусін, Грибан, Бабенко, Тоцький (Морочило, 62), Парубець, Масник, Гарасюта (Ігнатьєв, 52), Долгопятов (Сезановіч, 62), Есаулов (Червонюк, 78), Примачук (Шут, 66)

Чайка: Савчук, Скляренко, Пономаренко, Криворучко, Шейка (Сухенко, 23, Жменька, 59), Казмірук, Пронаком, Доу, Баранович (Охременко, 54), Мандровскій, Литвин.

Попередження: морочити (73), Мандзій (90 + 0)

Арбітр: Богдан Дробот (Чернігів)