Сергій Конюшенко прокоментував останній матч ЧУ у Ромнах

Головний тренер СК “Чайка” Сергій Конюшенко дав коментар прес-службі клубу після виїзного матчу Чемпіонату України серед аматорів у Ромнах проти ФК “Агробізнес” TSK, який “Чайка” програла 0-2:

Як складалася гра у Ромнах?
З перших хвилини господарі заволоділи ініціативою. Вони створювали на нас тиск, але хлопці витримали перші 10 хвилин. Далі ми грали більше на контратаках. В нас були напівмоменти. Пропустили гол після позиційної помилки в обороні, не підстрахували один одного. Це був єдиний небезпечний момент в першому таймі біля наших воріт.

По всій грі вважаю, що ми непогано виглядали. Володіли ініціативою. Більше володіли м’ячем. Більше тиснули на ворота суперника. Але на жаль виграє той, хто реалізовує свої моменти.

Що скажете про рівень суперника?
По супернику? Об’єктивно, суперник грав вдома як міг – агресивно, від простоти. Поле було дуже важким і нам було важко грати в комбінаційний футбол. У суперника була проста гра – вперед, підбори, боротьба, тиск.

Чого не вистачило “Чайці”, щоб зачепитися за очки?
Не вистачило кінцівки – реалізації. Ми створювали моменти, але не могли реалізувати створене. По грі – я бачу зрушення в позитивну сторону. Єдина проблема – ми ніяк не можемо вийти в оптимальному складі. У нас проблема зараз з крайніми захисниками. Ну і звичайно хотілося більшого від атакуючої групи футболістів.

Суддівство? Я б не хотів обговорювати дії арбітрів.

На які саме позиції потрібно посилення?
Крайні захисники, крайні півзахисники. Якщо в центрі поля у нас ще більш-менш люди є, то на ішні… Взагалі то на кожній позиції має бути по 2 людини. Посилення потрібно. І обов’язково. Те, що є – на сьогоднішній день не влаштовує ні президента, ні мене як тренера, тим більше.

На прикметі є якісь футболісти?
Так є. Але з ними ведуться переговори, потрібно ще спілкуватися, розмовляти, чекати міжсезоння, тоді все і вирішиться.

Прес-служба СК Чайка