Чемпіонат України серед аматорів: Огляд турнірних таблиць

Наближається до завершення перше коло чемпіонату України з футболу серед аматорів.

До вашої уваги положення команд у групах, станом на кінець жовтня місяця.

Група 1.

22688066_1460602597328058_5641115950615913689_n

У першій групі без несподіванок. Очолюють турнірну таблицю три досвідчені аматорські колективи. Де хто з них забиває багато, де хто зовсім не дуже. Варто відзначити “Рочин” (Соснівка) – команда у 7 матчах забила лише 9-ть м’ячів, пропустивши 3. Та не зазнала жодної поразки.

Група 2.

2

У групі 2 лідером стала команда з Сумської області, ця группа є найбільш непередбачуванною серед решти. Усі команди приблизно одного рівня і здатні відібрати очки кожен у кожного. Навіть київський “Рубікон” насичений молодими виконавцями може дати відсічь майже кожному.

“Чайка” з Петропавлівської Борщагівки стартувала не дуже вдало як для минулорічного бронзового призеру чемпіонату та діючого володаря Кубку. У команди ніби то і є непогана гра, також є і моменти, але поки що немає результату.

Група 3.

23

Невеличким сюрпризом у групі 3 став дуже міцний колектив з Херсонської області “Дружба”. Не виправдовує сповна очікування своїх вболівальників запорізький “Металург”, який розташувався у середині турнірної таблиці. Дуже слабким виглядає “Олімпік” з Кропивницького. Більшого чекали і від “Яруда”

На своєму рівні грають “Таврія-Скіф” та “Кристал”, схоже що вони і складуть конкуренцію за перше місце “Дружбі”.

Прес-служба СК Чайка