“Чайка-2004” завоювала срібло на турнірі у Миколаєві

Головний тренер “Чайки” 2004 р.н. Максим Головко поділився своїми враженнями від участі його підопічних у елітному турнірі серед юнаків, який проходив у середені березня цього року у затишному місті Миколаєві.

Максиме, вітаємо вас! Розкажіть про свою команду 2004 р.н, як давно ви вже таким складом?

Я з цією командою працюю вже 3 роки, в моїй команді ще є 5 чоловік 2005 року. З цим складом ми граємо майже на рівних з командами Вишої ліги Києва і України. Так, іноді програємо в один м’яч, але найголовніше що є зростання команди. І це не заважаючи на те, що мої деякі хлопці на рік молодші за своїх суперників але вони грають по 2004 р.н.!

Ви завоювали срібло турніру у Миколаїві. Розкажіть про цей турнір докладніше.

Ми на цей турнір їздимо вже другий рік поспіль, в тому році турнір був сильний і ми зайняли з 10 команд 5 місце, в цьому році мені було приємно, що набрали мене і запросили нашу команду ще раз взяти участь в цьому турнірі. Турнір проводить футбольний клуб «Торпедо» Миколаїв, це дитячий футбольний інтернат.

В цьому році були сильні суперники, всього 8 команд в кожній групі по 4 команди, формат турніру був такий: той хто посідає перше місце в своїй групі грає з першим місцем з іншої групи за перше і друге місце в цьому турнірі, друге місце грало з другим іншої групи, третє з четвертим. І так далі. Ми в своїй групі посіли перше місце, випередивши футбольний клуб «Металіст» Харків по забитим м’ячам, і у фіналі грали з місцевою командою за перше місце.

Як розвивалася гра?

Гра була хороша, ми не витримали перших 15 хвилин і вони нам забили, потім трохи зібралися і почали грати в свій футбол, у другому таймі ми перегравали їх але свої моменти не реалізували так і закінчили 1: 0. Нажаль, вони виграли!

Як оцінили б рівень суперників?

Рівень суперників був гідний, деякі команди з вишої ліги України, деякі з першої ліги, рівень дуже хороший був.

Розкажіть як і де ви жили

Ми Жили в самому Миколаєві, в готелі Каравелла. Хороші умови, годували добре, грали на стадіоні «Зоря» там де базується «Торпедо» Миколаїв.

Чи не заважали погодні умови? Не холодно було?

Погода була шикарна! Там відчувалася весна, у передостанній ігровий день перед фіналом було плюс 16 тепла. Діти грали у футболках і ходити можна було в спортивному костюмі. Але в останній день зіпсувалася погода – мінус 4 і маленький град.

Завдяки чому вашій команді вдалося завоювати срібло?

Я так думаю, завдяки бажанню і прогресу самої команди в ігровому плані, і я їм по приїзду поставив завдання що б ми поїхали з Миколаївна тільки з медалями. Ось так і вийшло.

укук

Які плани на найближче майбутнє.

Плани прості, не зупиняється розвивати дітей готувати молоде покоління під першу «Чайку», яка збирається в Другу лігу. Готуємо їм гідну заміну. Будемо намагатися зробити все щоб хоч хтось заграв у великій футбол. І дякую нашому презеденту Олександру Петровичу за умови для тренувань.

Василь Дідич, Прес-служба СК «Чайка»