ЧУ серед аматорів: “Чайка” – “Рубікон” (ВІДЕО)

У матчі 11-го туру чемпіонату України серед аматорів “Чайка” приймала “Рубікон”.

Зустріч першого кола між цими командами виявилася драматичною. “Рубікон” ведучи в рахунку 3: 0 не зміг утримати своєї переваги і “Чайка” у той вечір видала просто феноменальну кінцівку. Забивши у середені матчу, на останніх хвилинах зустрічі хлопці з Петропавлівської Борщагівки відгрузили супернику ще 3 м’ячі та отримали перемогу 4:3.

На цей раз на початку травня в Києві настала спекотна погода і арбітру зустрічі довелося двічі зупиняти зустріч на хвилинну технічну перерву. Але, незважаючи на погодні умови матч проходив у високому темпі. Господарі з перших хвилин почали діяти активно в атаці, але гравці “Рубікону” змогли впоратися зі стартовим натиском.

“Рубікон” намагався підібрати ключі до воріт “Чайки” завдяки фланговим швидкісним проходах і адресним подач в штрафну площу але марно. Господарі також атакували великими силами, але отримати вигоду зі свого натиску так і не змогли.

У другому таймі гра вирівнялась і вже голкіперу “Чайки” довелося неабияк потрудитися. Ближче до кінцівки матчу гра загострилася, але бригада арбітрів впевнено провела цей матч. Рефері зустрічі не дозволив емоціям гравців захлеснути футбольне дійство.

Як підсумок – бойова нічия. 0-0.

Прес-служба СК “Чайка”