ЧУ серед аматорів. “Чайка” перемагає на виїзді

Єдність – Чайка – 1:2
Голи: Лісовий, 4 (пен.) – Баранович, 2, Савійсько, 90+2

Єдність: Стриж, Головко, Бобров, Влаєв, Волошин, Кордюк (Сірий, 46), Лісовий, Ільченко (Шарій, 74), Двалі (Твердовський, 59), Сокіл (Стельмашенко, 82), Дульзон (Білоус, 78). Запасні: Білозор, Перевозчиков. Головний тренер: Микола Тищенко.

Чайка: Мусієнко, Сухецький (Задорожнюк, 46), Пономаренко, Мохамед, Грабчак, Мірошников, Цурупін, Степанчук, Савійсько, Сухенко (Казмирук, 69), Баранович (Нагорний, 81). Запасні: Овсянник, Корольков, Комісар. Головний тренер: Анатолій Кретов.

19.05.2018. 18:00. Стадіон «Єдність» (Плиски), 200 глядачів

Попередження: Головко, 20, Бобров, 30 – Цурупін, 20, Мусієнко, 61, Задорожнюк, 67
Вилучення: Задорожнюк, 85 (повторне попередження)
Суддя: Дмитро Лушка (Суми).

Уже в дебюті гості повели в рахунку – на передачу Сухецького зреагував Баранович і, опинившись перед воротарем, забивав з вбивчого удару. Стриж, до його честі, перший парирував, але форвард довів справу до логічного завершення на добиванні – 0:1. Утім, тільки-но розігравши м’яча в центрі поля, Єдність запустила довгу передачу й рефері після єдиноборства вказав на 11-метрову позначку. Досвідчений Лісовий реалізував пенальті – 1:1.

Напружена боротьба йшла із шансами для обох команд, однак у підсумку перемогу вирвала Чайка. В кінцівці гри Савійсько видав прорив зі своєї половини поля, протягнув м’яча й подав – і той за неймовірної траєкторії зрізався точно в ціль, вийшло дуже видовищно. 1:2 – Чайка дещо скорочує відставання від переможеної команди.