Анонс матчів другого туру сезону 2018/19 у другій лізі

Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на трибуни! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

Група «А»

Субота, 28 липня 2018 року. 17.00. с. Білозір’я. Стадіон «Зоря».

«Черкащина-Академія» (Білозір’я) – «Нива» (Вінниця).

Арбітр – Єгор Кевлич (Кропивницький).

Дискваліфіковані: Анатолій Бурлін («Черкащина-Академія»).

«Черкащина-Академія» з Білозір’я через поведінку вболівальників «Черкаського Дніпра» змушена провести свої перші три домашні матчі без глядачів. У минулому турі «академіки» завдяки воротарю Євгенію Панченко (на його рахунку відбитий пенальті) відстояли нічию у грі з «Поліссям» – 0:0. А от вінницька «Нива» у «нивівському дербі» лише наприкінці другого тайму врятувала одне очко – 1:1.

На стадіоні «Зоря» у Білозір’ї це буде вже п’ятий матч у другій лізі, і перший за останні три роки. В попередніх чотирьох зустрічах було забито 16 м’ячів (у середньому по чотири за гру).

27-річний Єгор Кевлич з Кропивницького дебютує у другій лізі.


Субота, 28 липня 2018 року. 17.00. м. Тернопіль. Міський стадіон.

«Нива» (Тернопіль) – «Буковина» (Чернівці)

Арбітр – Павло Дубровець (Житомир).

Дискваліфіковані: немає.

Великий футбол повертається до Тернополя! Більше року місцеві вболівальники не бачили на власному стадіоні матчі «Ниви», яка свої домашні матчі грала у Вишнівці. У першому турі тернопільці на останніх хвилинах втратили перемогу у грі з одноклубниками з Вінниці – 1:1, а от чернівецька «Буковина» вдома зазнала великої поразки від «Чайки» 0:3.

КП “Тернопільський міський стадіон”



Субота, 28 липня 2018 року. 18.00. м. Млинів. Стадіон «Колос».

«Верес» (Рівне) – «Полісся» (Житомир).

Арбітр – Михайло Райда (с. Кушниця, Закарпатська область).

Дискваліфіковані: немає.

Млинівський стадіон «Колос» за останні 11 днів прийматиме вже третій домашній матч рівненського «Вересу». В перших двох зустрічах, рівняни зазнали двох поразок, при цьому не забили жодного м’яча. Житомирське «Полісся» також вилетіло з кубку України у серії пенальті, а в домашній грі навіть із пенальті не змогло забити вінницькій «Ниві» – 0:0.


Субота, 28 липня 2018 року. 18.00. м. Хмельницький. Стадіон «Поділля».

«Поділля» (Хмельницький) – ФК «Минай».

Арбітр – Клим Заброда (Київ).

Дискваліфіковані: немає.

Хмельницьке «Поділля» досить несподівано виграло у Млинові у рівненського «Вереса» – 1:0, ця перемога стала для хмельничан першою гостьовою за останні чотири роки у другій лізі (якщо не рахувати перемогу над ФК «Тернопіль» рік тому, який потім знявся з турніру). А от «Минай» свій дебютний матч у другій лізі програв у Калуші – 0:1.


Субота, 28 липня 2018 року. 18.00. с. Лютіж, стадіон «Діназ».

«Чайка» (Петропавлівська Борщагівка) – ФК «Калуш».

Арбітр – Владислав Бакулін (Нова Каховка, Херсонська область).

Дискваліфіковані: немає.

Через неготовність власного поля у Петропавлівській Борщагівці приймати матчі другої ліги, місцева «Чайка» вимушена грати свій дебютний домашній матч у селі Лютіж, що на Вишгородщині. Стадіон «Діназ» у Лютіжі дебютує у другій лізі України.


Група «Б»

Субота, 28 липня 2018 року. 17.30. м. Нікополь. Стадіон «Електрометалург».

ФК «Нікополь» – «Енергія» (Нова Каховка)

Арбітр – Дмитро Кузовлєв (Запоріжжя).

Дискваліфіковані: немає.

Нікопольські «муніціпали» у минулому турі вперше у другій лізі перемогли «Мир» – 1:0. А от новокаховська «Енергія» вдома несподівано програла кременчуцькому «Кременю» – 0:2 і спробує виграти у другому турі, аби не впасти у круте піке. Між собою обидві команди зіграли сім матчів: дві перемоги «Нікополя», і п’ять «Енергії». У чотирьох зустрічах у Нікополі відзначається паритет – по дві перемоги з різницею м’ячів 6:5 на користь господарів.


Субота, 28 липня 2018 року. 18.00. м. Запоріжжя. Стадіон «Славутич Арена».

«Металург» (Запоріжжя) – МФК «Миколаїв-2».

Арбітр – Ігор Горбань (Одеса)

Дискваліфіковані: немає.

Друга ліга повертається на запорізьку «Славутич Арену». Обидві команди програли свої матчі у першому турі і спробують реваншуватися у особистій зустрічі. 23-х річний Ігор Горбань з Одеси дебютує у другій лізі ПФЛ.


Субота, 28 липня 2018 року. 18.00. м. Берислав. Стадіон «Машинобудівник».

«Таврія-Сімферополь» – «Мир» (Горностаївка).

Арбітр – Дмитро Осауленко (Київ).

Дискваліфіковані: Олександр Бринько («Мир»).

Сімферопольська «Таврія» виграла свої останні десять домашніх матчів у чемпіонаті, при цьому в останніх шести матчах у Бериславі не пропускала. Горностаївський «Мир» у першому матчі сезону доволі несподівано програв вдома ФК «Нікополю» 0:1, при тому, що трьома днями раніше «миряни» впевнено перемогли у Нікополі у грі на кубок – 4:1.


Субота, 28 липня 2018 року. 18.00. м. Одеса. Стадіон «Іван».

«Реал Фарма» (Одеса) – «Гірник» (Кривий Ріг)

Арбітр – Андрій Холявко (Львів).

Дискваліфіковані: немає.

Одеський стадіон «Іван» прийматиме вже третій офіційний матч поспіль за 11 днів. «Фармацевти» у минулому матчі мінімально обіграли запорізький «Металург» – 1:0, а криворіжці у матчі-поверненні до другої ліги влаштували гольову феєрію у грі з «Таврією» – 3:3.


Неділя, 29 липня 2018 року. 18.00. м. Кременчук. Стадіон «Кремінь-Арена ім. О.М. Бабаєва».

«Кремінь» (Кременчук) – «Кристал» (Херсон)

Арбітр – Олег Буяшов (Дніпро).

Дискваліфіковані: немає.

Тур завершатиметься у неділю у Кременчуці матчем між лідерами групи «Б». Херсонський «Кристал» у цьому сезоні виграв обидва свої матчі з мінімальним рахунком, при цьому не пропустивши жодного м’яча, як і «Кремінь», який до 1/32 фіналу кубку України пройшов без боротьби, а у грі з «Енергією» двічи відзначився Костянтин Черній, який і став героєм дебютного туру у другій лізі.

 

Прес-служба ПФЛ