Чайка 2:0 ЛНЗ-Лебедин

Товариський спаринг з переможцем Кубка України з футболу серед аматорів: 2018

Чайка скористалася помилками ЛНЗ

За оглядом прес-служби ЛНЗ-Лебедин:

«Після таких матчів зазвичай летять голови», – сказав один із гравців Лебедина після виходу з роздягальні. Звільнень, мабуть, не буде, але гра сьогодні в ЛНЗ справді невдалася. Уже на шостій хвилині Калініч виклав м‘яч нападнику, який розстріляв Козаченка – 1:0.

            На це протистояння головний тренер Василь Гречаний виставив нестандартну схему 3-5-2. Цей і ще декілька факторів, очевидно, вплинули на підсумковий результат. Заважало жорстке поле з повітряним м‘ячем, який дуже важко піддавався обробці футболістам. Але це все не головне, як сказав у післяматчевому інтерв‘ю Грицай.

До перерви суперники демонстрували багато бажання на полі, що іноді випливало в небезпечні моменти. У складі ЛНЗ перед воротами одного разу опинився Литовчак і ще двічі зі штрафних били Грицай (вище) і Калініч (в голкіпера). На іншому боці поля той самий Калініч у підкаті врятував від убивчого моменту Чайки. Однак кияни забили в роздягальню: лебединці здійснили непотрібний фол перед своїм штрафним майданчиком звідки ідеально під поперечину пробив гравець Чайки – Козаченко дістав, але на добиванні першим був опонент – 2:0.

У другому таймі гра особливо не змінилася. М‘яч постійно літав у зоні бокс ту бокс. Чайка змінила весь склад, а в ЛНЗ вийшло шість свіжих футболістів, утім моментів не додалося. Вакуленко міг замкнути на дальній стійці, Гуд здалеку пробив у двох метрах від каркасу. Чайка запам‘яталася лише слабким ударом через себе. У підсумку господарі перемогли 2:0.

фото: fc-lnz.com

Чайка – ЛНЗ: відео голів

Чайка – ЛНЗ: повний матч: