18тур-Нива - Чайка

Нива (В) 1:0 Чайка

Гол: Малєй, ’90

Дискваліфіковані: Ігор Маляренко, Володимир Найко, Максим Яськов (усі «Нива» Вінниця).

Як зіграли перше коло: 2:2

 

Перший тайм від господарів поля пройшов жваво – після штрафного від півзахисника Ниви м’яч шаленів по штрафному майданчику, трохи пізніше по черзі намагалися пробити Браславський і Брижчук, але їх спроби справно блокували наші гравці. З нашого боку, хлопці грали трохи невпевнено – Бартошук спробував з розвороту пробити з кута штрафний, два-три рази спроба перегнати хвилю на бік супротивника, захлиналася, тільки розпочавшись .
Протягом першого тайму темп та впевненість суперників нарощувала хвилю. Після одного з штрафних капітан суперників продавив нашого захисника, але воротар Мусієнко виручив, незабаром захисник суперника впіймав м’яч на ногу на лінії штрафного і запулив його поблизу від воріт.

На 25-й хвилині із середньої відстані досить вдало та сильно пробив півзахисник Ниви. Але голкіпер «Чайки» здивував суперника виконавши несподіваний пірует і зміг упіймати м’яч. Цейт фінт від воротаря Мусієнко, не залишився не поміченим з боку вболівальників, які нагородили його гучними оплесками. В цілому, перший тайм  тиск створювала Нива, але капітан суперників Браславський не зміг реалізувати свій шанс, було пару гольових моментів з боку господарів поля, але вийшли на перерву з нульовим рахунком.

На початку другого тайму виникла дещо гаряча ситуація після штрафного захисника суперників з правого боку. Але вже невдовзі «Ниві» довелося складніше. Можливо, тому, як сказав в післяматчевому коментарі Півзахисник “Ниви” Брижчук:  – “тому, що ми грали проти відчутного вітру)”, але мабуть все таки, тому що, гравці Чайки почали діяти більш злагоджено. Розправивши крила за вітром “Чайка” провела декілька хвилюючих контратак, пара гарячих від Мірошнікова, 12-метровка Шевчука, в результаті яких доводити майстерність довелося воротарю «Ниви».

Більша частина часу перегонів м’яча йшла без воріт, мабуть. самий яскравий момент, коли майже під кінець гри на секторі трибуни, де стояли так звані “ультраси” “Нива”, були застосовані піротехнічні засоби, а зокрема димові шашки. Застосовувались вони самими вболівальниками.

Мабуть їдкий дим, якого вдосталь наговталися і господарі поля і гості, якимось чином створив умови для несподіваної розв’язки матчу, допінгово вплинувши лише на суперників.Аут на правому фланзі. Нападник Браславський йшов уздовж штрафного, да так що, у наші ворота призначають незрозумілий штрафний. Дебютант суперників півзахисник Малєй пробиває з лівої: – м’яч, просвистівши над гравцями, влетів в дальній кут – 1: 0.

Про дев’ятку важко говорити, але напружені глядачі, яких доречі на трибунах було близько двох тисяч, просто вибухнули емоціями.

Додаткового часу, щоб відігратися, у Чайки було зовсім обмаль, тож матч закінчився перемогою господарів.

Технічні дані:
Арбітр – Єгор Кевлич (Кропивницький).
Асистенти арбітра: Володимир Бамбурак (Чернівці), Віктор  Галинець (Рівне)
4-ий арбітр – Кисельов П.В.
Cпостерігач арбітражу /делегат ФФУ – Байсарович А.В.

“Нива”: Льопка (в) – Менжега, Дугієнко, Адаменко, Бондарчук, Долінський, Брижчук (Коровіков), Демченко, Рогозін (Богач), Малєй, Браславський (к).
Запасні гравці: Гурідов (в), Подкуйко, Палій, Когут.
Головний тренер: Колінс Нгаха

“Чайка”: Мусієнко (в) , Музиченко, Мірошніков, Касьяненко, Єфремов (Сухенко), Вечурко, Бриженко (Цурупін), Бартошук, Шевчук, Тименко, Пономаренко (к).
Запасні гравці: Савчук (в), Насімі, Мохначук, Зіпцер, Чоботар.
Головний тренер: Тарас Ільницький.

Попередження:
Нива (В) – Дугієнко Олександр 52’, Менжега Олександр 90+4’
ЧайкаМірошніков Ренат 47’, Єфремов Андрій 53’, Касьяненко Олександр 83’,Бартошук Андрій 90+5’,Музиченко Антон 90’

18тур Нива Вінниця - Чайка

Повний матч СК “Нива” | СК “Чайка”

https://youtu.be/JfeU10HU0UU

Короткий відеоогляд матчу з “Нивою-В”
Відео Л. Загоруйка