19 тур. Наступний суперник – Минай

– Доведеться поборотися!

Нагадуємо, вже цієї суботи, 13 квітня 2019, граємо 19 тур з командою Минай (Закарпаття).
Гра відбудеться на стадіоні Минай-Арена,
пл. Народна, 78, Минай, Закарпатська область.

Згадаємо, як ми вже грали два тури з “Минаєм”:

Перше коло 3 тур:. Це був перший поєдинок у Другій Лізі на стадіоні “Минай”. Загалом, матч був сповнений надії. На 28 хв, Тименко забиває і до 77-ої хвилини “Минай” програвав «Чайці», яка грала у меншості. Але виконання штрафного Нурієва нівелювала віру в гарну перемогу. Потім був незабитий пенальті Гегедошем на 86-ій хвилині і його реабілітація на доданій арбітром хвилині – він таки приніс перемогу  “Минаю”.
Рахунок 2:1.
Голи: Тименко 28′, Нурієв 77′, Гегедош 90′
Нереалізований пенальті: Гегедош 86′

Друге коло 12 тур: Того разу “Минай” втратив очки в матчі із “Чайкою”, зігравши внічию. На гол з пенальті на початку другого тайму Анатолія Нурієва, “Чайка” впевнено відповіла точним ударом Рената Мірошникова. У компенсований час зустрічі “Минай” знову мав відмінний шанс вийти вперед, але Василь Кобін не реалізував пенальті.
Рахунок 1:1.
Голи: Мірошников 69 – Нурієв 51(п)
Нереалізований пенальті: Кобін 90+1

В 2019 в команді “Минаю”, відбулися зміни:
  • Кого втратили? тр.Полянський, в.Мелашенко (Десна Д1 п/о), в.Сидоренко (Нива Тернопіль Д3), в.Бабенко, з.Минайленко, з.Образцов, з.Сухомлин, з./п.Кобин, п.Бабій
  • Кого підписали? в.Кулинич (Нива Вінниця Д3), в.А.Попович (ост.кл.: ФК Минай А), з.Путраш (ФК Львів Д1), з./п.Дмитренко (МФК Миколаїв Д2), п.Карноза (Чорноморець Д1), п.Страшкевич (Ресовія Польща Д3)
  • Осінній склад і можливі зміни: Мелашенко Кулинич (А.Попович) – Беца (Стасюк), Кобин Дмитренко (Допілка), Ощипко (Минайленко), Путраш Стасюк – Гавриленко, Микуляк (Смокоровський, Дмитренко) – Пиняшко, Нурієв (Микуляк, Карноза), Кополовець (Лобода, Путраш, Страшкевич) – Гегедош

·        Трансферні зміни: новий воротар Кулинич, захисники Дмитренко та Путраш можуть якісно посилити команду.

А як команда “Чайки” підготувалася до змагань у 2019?
  • Команда провела чимало товариських ігор, брала участь в Меморіалі Щанова. Провела “Чайка” і цікаву трансферну кампанію. Клуб поповнив володар Кубка Латвії-2017 у складі “Лієпая” Сергій Шевчук, екс-гравець “Говерли” та “Сум” Микола Вечурко, колишній гравець вінницької “Ниви” Антон Музиченко, екс-футболіст київського “Арсеналу” Олексій Бриженко.

Склад став більш збалансованим, він тепер виглядає більш міцно на фоні сусідів по турнірній таблиці. Нашій команді в групі “А” є що доводити суперникам.

Чи реалістична місія “Чайки” якісно зіграти та підтверджувати свій профі-статус?
– Доведеться поборотися!

Пряма трансляція матчу МИНАЙ -:- ЧАЙКА
Початок трансляції: 14:45