СК “Чайка” VS “Нива-В” Вінниця

20 тур  Третя вирішальна зустріч!
згадуємо, як грали перше та друге коло, і готуємось до третього.

18 квітня 2019 р. 15:00
СК “Чайка” П. Борщагівка VS  “Нива-В” Вінниця
смт. Макарів
Стадіон “Центральний ім. М.Х. Бруквенка

пригадаймо:

Як зіграли перше коло: Чайка 2:2 Нива

Голи: Січкарук, ‘54, Пономаренко, ‘77,  – Савошко (п), ‘42, Федосов (п), ‘47

Перший тайм пройшов у напруженій боротьбі. “Чайка” мала достатню кількість моментів, аби відкрити рахунок. Своє щастя біля наших воріт шукала й “Нива”. І знайшла його перед самою перервою. Пенальті, призначений за фол на Федосові, реалізував Савошко. 0:1

Майже одразу після перерви вінничани забили вдруге. Після розіграшу штрафного удару відзначився Павло Федосов.

Але “Чайка”, розгорнувши крила, досить швидко відіграла один м’яч – 1:2 на користь «Ниви». Помилками захисту зелено-білих скористався Січкарук. Незабаром суперники обмінялися небезпечними гольовими моментами. Команду з Вінниці врятувала поперечина, а небезпечний удар з близької відстані капітана вінничан Ігоря Маляренка заблокував захисник.

Вже за 10 хвилин до фінішу “Нива” знову пропустила, на цей раз з пенальті. Голкіпер Кулініч вгадав напрямок удару Пономаренка, майже дотягнувся до нього, але все ж не дістав. 2:2.

Як зіграли друге коло: Нива 1:0  Чайка

Гол: Малєй, ’90

Матч викликав інтерес у глядачів, яких на трибунах було близько двох тисяч.Перший тайм від господарів поля пройшов жваво – після штрафного від півзахисника Ниви м’яч шаленів по штрафному майданчику, Дугієнко після подачі кутового пробив поруч зі штангою, трохи пізніше по черзі намагалися пробити Браславський і Брижчук, але їх спроби справно блокували наші гравці.

В середині тайму гра знову проходила виключно на половині поля “Чайки”. На 25-й хвилині із середньої відстані потужно пробив Долінський. Але голкіпер Мусієнко в карколомному стрибку зміг взяти цей удар, що викликало аплодисменти публіки.

В другому таймі “Чайці” вдалося провести ланку цікавих контратак. Після них кілька разів свою майстерність доводилося демонструвати новому воротарю “Ниви” Льопці.

Більша частина часу перегонів м’яча йшла без воріт, мабуть. самий яскравий момент, коли майже під кінець гри на секторі трибуни, де стояли так звані “ультраси” “Нива”, були застосовані піротехнічні засоби.

Коли деякі глядачі вже почали залишати трибуни, не сподіваючись на зміну в рахунку – нападник Браславський йшов уздовж штрафного, да так що, у наші ворота призначають незрозумілий штрафний. Дебютант суперників півзахисник Малєй пробиває з лівої: – м’яч, просвистівши над гравцями, влетів в дальній кут – 1: 0.

Додаткового часу, щоб відігратися, у Чайки було зовсім обмаль, тож матч закінчився перемогою господарів.

 

 

на матч СК “Чайка” -:- “Нива-В”
в смт. Макарів 18 квітня 2019 р.
Буде організовано автобус!
Посадка біля “Козак-Арена” о 13:30, чт.
Запрошуємо підтримати флагмана нашого футболу!