Чайка 2 : 0 Поділля

Так, саме час визнати – за рівнем прогресу команда Нігруци і Ільницького беззастережно найкраща в Групі А другої ліги навесні 2019 року.

Чайка 2:0 Поділля

42’ М. Вечурко 1:0
53’ В. Тименко 2:0

Арбітр            Кисельов П.В.
Асистент 1    Матяш О.О.
Асистент 2    Миронов О.В.
4-ий арбітр    Осауленко Д.В.
Cпостерігач арбітражу / делегат ФФУ Козачук Ю.П.

Початок жовтогарячих був досить напористим – після наступового випаду Тименко, м’яч просвистів поруч від штанги голкіпера “Поділля“. Не затримала незабаром і відповідь біло-синіх від нападника Морговського – голкіпер Мусієнко нівелював простріл у ворота “Чайки“. Далекі лящі по воротам здалеку півзахисника “Чайки” Мірошникова і захисника “Поділля” Погорілого не призвели до видимого результату.

Загалом активність “Чайки” була досить пекучою, господарі поля мали на початку гри досить великий шанс загнати шкіряного у сітку суперників, але жовтопекельним бракувало влучності.

Раз за разом господарі поля розхитували оборону суперників і вже 31 хвилині  нападник з “Чайки”, Шевчук отримав чистий вихід тет-а-тет на воротаря “Поділля“, але той виручив команду, не давши себе перекинути. Вартий уваги й могутній дальній удар Вечурко, коли м’яч лише з рикошетом від захисника минув ворота.

На правах господарів “Чайка” повністю заволоділа м’ячем і команда повела в рахунку перед перервою.

На 43 хвилині  постійний тиск на ворота суперника дав змогу невгамовному Шевчуку, який неодноразово загострював гру, підібрати м’яч і другим темпом розпочати атаку з лівого флангу. Після його вдалої передачі Вечурко закрутив захисника “Поділля“, і заливши його за спиною виявився на лінії воріт, спритно розвернувся і сильним ударом розстріляв ворота через голкіпера  – 1: 0.

Чи то натхненна успіхом, чи то деморалізований суперник дозволив, але з початком другого тайму підопічні Ільницького увімкнули повні оберти і  понеслися забивати ще, Вечурко підібрав м’яч і віддав тонку передачу на хід Тименко, так що, півзахисник “Чайки” з’явився мов привид  перед голкіпером “Поділля” і результативно пробив у ціль. Рахунок було подвоєно  – 2: 0.

Власне, у підсумку Чайка провела досить змістовну гру – злагоджено оборонялася, заволоділа територіальною перевагою та проводила кілька своїх атак, змусивши відбиватися воротаря і захисників. Пробивали з різних позицій Шевчук, Вечурко. Тименко, намагаючись заробити видовищний гол, в своєму стилі бив через себе.

Гру хлопців з Хмельницького взагалі аналізувати важко, залишили неоднозначне враження і більше питань, ніж відповідей, сьогодні біло-сині начебто з останніх сил відбивалися. Побажаємо витримки підопічним Євгена Бейдермана, і рухатися далі.

Емоційний післяматчевий коментар бомбардира “Чайки” В. Тименко:

– “Дуже радий, що виграли. В першу чергу хочу подякувати  партнерам по команді, тренерському штабу по команді, президенту, вболівальникам. Дякую, що ви з нами! Вірю, це, не остання наша перемога!”

 

Експрес-коментар від тренера команди СК “Чайка” Тараса Ільницького після гри:

–  “Дуже задоволений, що виграли. Це дуже важливі три очки, щоб впевненіше почувати себе у майбутньому. Надалі – виїзні матчі, тому важлибо було набрати дома “

 

Доречі. Інтернет-видання “Спортарена” дав досить приємний підсумок гри та взагалі весняних ігор “Чайки”:

– “Так, саме час визнати – за рівнем прогресу команда Нігруци і Ільницького беззастережно найкраща в Групі А другої ліги навесні 2019 року.”

Відео матчу СК Чайка – ФК Поділля