26 тур. Буковина 0:4 Чайка

Швидкісний дубль визначив результат протистояння, суха, впевнена перемога! 

Буковина 0:4 Чайка

17 хв. 0:1 Костянтин Яцик (15)
21 хв. 0:2 Костянтин Яцик (15)
38 хв. 0:3 Володимир Тименко (9)
70 хв. 0:4 Богдан Січкарук (21)

Жовті картки:
Буковина: Павлюк Микола 64’
Чайка: Музиченко Антон 50’,Єфремов Андрій 65’

Перший гол господарі пропустили, не відбившись від флангової атаки Чайки. Яцик виграв верхову дуель, і комбінація продовжилася через інший край, де Шевчук обіграв суперника і повернув м’яч назад до Яцика. Недавній новачок команди в дотик поцілив у дальній кут
0:1.

Не минуло й п’яти хвилин, як рахунок подвоївся. Шевчук «обікрав» Батрака при прийомі м’яча, кинувшись до воріт і покотив м’яч на хід Яцику, який знову вразив ціль ударом в дотик
0:2.

Ще в першому таймі рахунок став великим: довга передача, невдалий скидання назад від Раулюка, необачно вихід голкіпера і удар по порожніх воротах Тименко.
0:3.

У другому таймі був забитий лише один гол. Всередині другої половини матчу успіх Чайці знову приніс банальний закид здалеку. Відвертий провал захисної лінії Буковини дозволив Січкаруку реалізувати гол при виході один-на-один з голкіпером Чернівчан. На самоті втікши до воріт, нападник пробив повз воротаря.
0:4.

Визнання Man of the Match: за версією Інтернет-видання “Спортарена”:

Сергій Шевчук (Чайка):
Швидкісний дубль визначив результат протистояння. Відзначимо дві гольові передачі від Сергія Шевчука, який подарував справжні “смаколики” Костянтину Яцику.

https://youtu.be/ojt2nX_GCtk