Вольова перемога «Чайки» (+фото)

Один із останніх контрольних матчів напередодні старту чемпіонату СК «Чайка» проводив у Конча-Заспі.

У п’ятницю, 19 липня, команда Тараса Ільницького гостювала на тренувальній базі київського «Динамо», де її суперником був молодіжний склад столичного гранда (U-21). Гості пропустили першими, це сталося вже у дебюті гри, але остаточний рахунок зустрічі був на користь СК «Чайка».

Зі стартових хвилин Тарас Ільницький випустив на поле наступний склад:

Василь Стефюк, Сергій Пономаренко, Богдан Колесник, Олексій Мілютін, Андрій Бартошук, Олександр Касьяненко, гравець на перегляді, Богдан Трушенко, Андрій Головатенко, Сергій Шевчук, Ярослав Литвин.

Гра почалася невдало для нашої команди. Перший стандарт киян увінчався успіхом. Проте гравці «Чайки» досить швидко зрівняли рахунок. На 9-й хвилині Бартошуку вдався прохід правим флангом та простріл у карний майданчик. З лінії воротарської Головатенко скинув м’яча під удар Шевчуку. Той пробив, але голкіпер киян відбив шкіряного у бік. Але у цей самий час Литвин виявився поруч з м’ячем – 1:1.

До перерви рахунок залишився нічийним. Гра теж була рівною. Утім, на 74-й хвилині динамівцям вдалося вийти вперед. Щоправда, перевага господарів протрималася трохи більше двох хвилин.

До речі, протягом другої сорокап’ятихвилинки склад «Чайки» значно змінився. На полі з’явилися Євген Шкарбан, Антон Музиченко, Олексій Балобан, Максим Лещенко, Павло Вовк, Олександр Сухенко, Єгор Твердохліб та Андрій Дардо.

Рахунок же став рівним таким чином: Вовк подав на ближню стійку, Сухенко яскравим пострілом головою поцілив у каркас воріт, а Твердохліб першим встиг додати м’яча у сітку – 2:2.

Матч наближався до нічиєї. Утім остання атака «Чайки» в матчі принесла нашій команді перемогу. Дардо отримав шкіряного у карному майданчику та пробив у кут. Підопічні Ільницького долають підступного суперника (3:2), та продовжують підготовку до старту у чемпіонаті Другої ліги України.

Прес-служба СК «Чайка»