З думками про «Калуш» (+фото)

Останній контрольний матч напередодні старту в чемпіонаті України СК «Чайка» проводив з аматорською командою «АгроДім» з міста Бахмач, що на Чернігівщині.

За грою вийшло два різних тайми. Якщо у першому на полі діяли переважно основні гравці нашої команди, то у другому Тарас Ільницький переглядав потенційних новачків.

Зі старту «Чайка» грала наступним складом:

у воротах – Богдан Савчук; захисники – Андрій Бартошук, Олексій Мілютін, Сергій Пономаренко, Антон Музиченко; опорні – Олександр Касьяненко, Андрій Єфремов; півзахисники – Сергій Шевчук, Андрій Головатенко, Андрій Дардо та у нападі – Володимир Тименко.

Вже до середини першої сорокап’ятихвилинки наша команда двічі вразила ворота суперника. Обидва голи на свій рахунок записав Володимир Тименко, замикаючи простріли з флангу. Перевага «Чайки» за грою була досить суттєвою, тому цілком закономірно команда Тараса Ільницького передувала у рахунку (2:0) на кінець першого тайму. Після перерви суперник скористався тим, що у складі «Чайки» з’явилися гравці, які перебувають на перегляді. Гра стала рівною, а згодом «Агродім» покарав за помилку у захисті. У подальшому гості доклали максимум зусиль, щоб досягти для себе гідного результату, та на останній хвилині матчу спочатку заробили, а потім і реалізували одинадцятиметровий удар – 2:2.

На жаль, наша команда не втримала переможного рахунку. Але у цій грі результат не був надважливим. Набагато краще буде здобути три очки у Калуші найближчої неділі, чого і побажаємо команді Тараса Ільницького.

Прес-служба СК «Чайка»