ФК «Калуш» – СК «Чайка»: старі рахунки

Історія протистоянь ФК «Калуш» та СК «Чайка» нараховує три матчі, які відбулись у минулому сезоні 2018/19 р.р. – дебютному для нашої команди на професійному рівні.

Вперше команди зустрілися рівно рік тому (це якщо рахувати до часу майбутнього протистояння) – 28 липня 2018 року. Той матч приймав стадіон «Діназ» у місті Лютіж, який торік вважався домашнім для «Чайки». Дебютна гра суперників пройшла у присутності 200 уболівальників, та закінчилася без голів (0:0). Відеозапис матчу:

Наступна дуель відбулась на полі ФК «Калуш» наприкінці вересня та зібрала на трибунах «Хіміка» 1500 глядачів. У гостях СК «Чайка» поступився суперникові з мінімальним рахунком (0:1). Єдиний гол на 63-й хвилині провів гравець «Калуша» Андрій Кохман.Відеозапис матчу:

Втретє команди зустрілися навесні поточного року – 25 квітня на стадіоні «ім. М.Бруквенка» у Макарові. Цього разу нашій команді вдалося взяти реванш, але гра склалася дуже важко для підопічних Тараса Ільницького. Після 34-ї хвилини «Чайка» поступалася в рахунку завдяки влучному удару Андрія Кохмана. У середині другого тайму господарі отримали шанс зрівняти рахунок, але Сергій Пономаренко не реалізував пенальті. Та все ж протягом останніх п’яти хвилин матчу гравці нашої команди дотиснули гостей. Спочатку Сергій Шевчук зробив рахунок 1:1, а на 89-й хвилині Олександр Сухенко приніс СК «Чайка» перемогу – 2:1. Відеозапис матчу:

Майбутня зустріч стане четвертою між командами. Поки що ми маємо відносний паритет у зустрічах, так чому б «жовто-блакитним» не змінити власну статистику на краще?

Прес-служба СК «Чайка»