Володимир Тименко: «Рятував холодний квас»

Один із лідерів атак СК «Чайка» Володимир Тименко відповідає на запитання прес-служби:

…про атмосферу в команді після значної зміни складу у літнє міжсезоння  

– Тринадцять гравців пішли з клубу, але кістяк команди залишився. Наразі атмосфера просто чудова. Немає жодного негативного явища. Відношення у всіх з усіма дуже добрі. Так має бути у колективі, де є мета та завдання.

…про підготовку до сезону, користь контрольних матчів

– Тренувальні збори пройшли чудово. Двічі на день були заняття: з ранку багато бігали, ввечері відпрацьовували тактику та техніку. Було дуже складно, адже спека давала в знаки. Рятував тільки холодний квас.

Безсумнівно контрольні матчі принесли користь команді. По-перше, вдалося поліпшити взаєморозуміння між гравцями. Особливо з новачками. По-друге, змогли підтягнути власні фізичні кондиції. Але пік форми ще попереду. Вже по ходу сезону маємо додавати.

…про перший офіційний поєдинок в Калуш

– Вважаючи, що грала була у гостях – мали більше приділяти увагу захисту. Намагалися побудувати гру на контрвипадах, але не все вийшло. Не до кінця виконали установку тренера. На мій погляд, результат по грі. Маємо бути задоволені нічиєю, адже останні 20 хвилин грали у меншості. Але завжди хочеться більшого, мріяли перемогти у Калуші – не вийшло.

…про майбутній матч проти «Поділля» та завдання на сезон

– Це буде перша домашня гра, тому звичайно маємо порадувати перемогою вболівальників та керівництво клубу – нашого президента Олександра Петровича. Завдання на сезон дуже просте – викладатися на повну у кожній грі та вигравати якомога більше матчів. Тільки так команда може рухатися по таблиці вгору.

Прес-служба СК «Чайка»