СК «Чайка» – «Поділля». Наживо

У суботу, 3 серпня, у рамках 2-го туру групи «А» Другої ліги чемпіонату України з футболу сезону 2019/20 р.р. Спортивний клуб «Чайка» прийматиме хмельницьке «Поділля».

Гра відбудеться у смт. Макарів на Центральному стадіоні ім. М.Бруквенка. Стартовий свисток арбітра із Сум Ярослава Пєсоцького пролунає о 17 годині. Подивитися матч наживо можна за цим посиланням

Користуючись нагодою, згадаємо, як суперники грали у минулому чемпіонаті, який став дебютним для СК «Чайка» на професійному рівні. Вперше команди зустрілися у Хмельницькому 11 серпня 2018 року у присутності майже 3 тисяч глядачів. Рахунок матчу – 0:0.

Наступного разу господарем виступив СК «Чайка». 13 жовтня в Макарові наша команда поступилася (0:1), а єдиний гол у матчі Володимир Гладкий забив на 8-й хвилині.

Реванш підопічні Тараса Ільницького взяли у грі третього кола. 5 травня поточного року і також у Макарові, наша команда здобула впевнену перемогу з рахунком 2:0. Голи за «жовто-синіх» забивали Микола Вечурко (42 хвилина) та Володимир Тименко (54).

Відзначимо, що у першому турі цього чемпіонату «Поділля» зазнало домашньої поразки (0:1) від рівненського «Вереса», та посідає на цей час 8 сходинку у турнірній таблиці. СК «Чайка», завдяки стартовій нічиї у Калуші (0:0) знаходиться на 6 позиції.

Прес-служба СК «Чайка»