Цифри не на нашу користь

У суботу, 10 серпня, на гравців СК «Чайка» чекає важкий матч.

Підопічних Тараса Ільницького прийматиме суперник з амбіціями як мінімум клубу Першої ліги. Після не дуже вдалого старту в чемпіонаті наша команда пройде потужне випробування.

Як зустрічалися суперники раніше? Матчів було три. Усі – у минулому сезоні.

Вперше команди побачились 1 вересня 2018 року на стадіоні «Діназ», який був домашнім для «жовто-синіх». Та гра закінчилася на користь гостей з мінімальним рахунком. Єдиний гол за «Верес» забив на 44-й хвилині Олег Маїк. Нашою командою, нагадаємо, тоді керував Олексій Поздняков.

За два місяці СК «Чайка», вже під керівництвом Тараса Ільницького, ледве не взяв реванш. У матчі 3 листопада наша команда передувала у рахунку до 94-ї хвилини, після того як в середині другого тайму Вячеслав Панфілов вразив ворота «Вереса». Господарі відігралися у доданий арбітром час зусиллями Бориса Орловського, врятувавши нічию. Пізніше «Верес» отримав технічну поразку у тій грі за порушення регламентних норм. Але то суто формальні справи.   

А у цьому році, 1 травня, команди вдруге зіграли у Млинові. Мінімальну перевагу «червоно-чорним» приніс все той же Борис Орловський, реалізувавши пенальті. Гол був забитий знов таки у доданий арбітром час, а пенальті виглядав не дуже переконливим.

Проте, той матч вже став історією. Попереду нове протистояння двох команд. Звичайно, «Верес» в ньому виглядає фаворитом. Але хто зна, який сюрприз підготував супернику Тарас Ільницький? Побажаємо нашим хлопцям вдало зіграти проти потужного суперника, здобувши важливі очки!

Прес-служба СК «Чайка»