Павло Волк: «Розуміли, що прийшов час вигравати»

Півзахисник нашої команди Павло Волк став одним з героїв кубкового матчу у Кривому Розі.

Павло забив переможний м’яч з пенальті, вперше вийшовши у стартовому складі команди. А вже після гри півзахисник «жовто-синіх» люб’язно дав коментар прес-службі СК «Чайка»:

– Зараз емоції переповнюють. Був дуже важкий матч, в якому ми перемогли. Вважаю, що виграли за рахунок величезного бажання. Билися на полі один за одного. Намагалися уважно зіграти у захисті, а попереду розраховували на швидкі контратаки. Після трьох матчів без перемог, розуміли, що прийшов час вигравати. Хотілося порадувати гарним результатом тренерський штаб, президента клубу та вболівальників.

Суперник – якісна команда, яка завжди намагається грати у футбол. Але наші захисники сьогодні впоралися з атаками «Гірника». Окремо хотів би відзначити гру нашого воротаря Євгена Шкарбана, та привітати його з першим «сухим» матчем. Щодо мене, я вдячний тренеру за довіру та можливість вийти у стартовому складі.

У наступному раунді хотілось би зіграти у Харкові проти «Металіста-1925». Або з будь-якою іншою командою Першої ліги. Було б гарно перевірити свій рівень на тлі більшого за класом суперника.

Прес-служба СК «Чайка»