«Міцний горішок» з Липової Долини

На другому попередньому етапі Кубку України жереб підніс «жовто-синім» у суперники наймолодший професійний клуб нашої країни

«Альянс» з Липової Долини має досвід виступу на цьому рівні всього кілька тижнів

Чи можна рахувати такий жереб вдалим? Адже могло бути значно гірше… Наприклад, нашим міг попастися один із старожилів Першої ліги – «Авангард», «Інгулець» тощо.

Спробуємо відповісти на це питання, проаналізувавши останні події у житті клубу з Сумщини

«Альянс» дебютував у Другій лізі з другого туру, одразу відібравши очки у міцної «Енергії» з Нової Каховки (1:1). Але насправді гості, як то кажуть, відскочили. «Альянс» мав вдосталь моментів для взяття воріт, а одного разу новокаховців навіть рятувала поперечина.

В наступному матчі команда з Липової Долини знову не програла. У Нікополі «зелені» навіть передували у рахунку, але не втримали перемогу. Саме не втримали, адже за моментами переграли суперника.

Потім «Альянс» зазнав поки що єдиної поразки у сезоні, пропустивши у гостях один гол від «ВПК-Агро». А в останніх двох матчах підопічні Юрія Ярошенка суто перемагали, причому дуже впевнено.

Переможна хода «Альянсу» почалась з гри проти ФК «Ужгород» у першому попередньому раунді Кубку України. Клуб з Липової Долини не залишив жодного шансу закарпатцям. Гості мають бути задоволені, що пропустили лише двічі

А ось сімферопольській «Таврії» дісталося ще більше від майбутнього суперника СК «Чайка». У воротах сумчан побувало три голи. І знову «Альянс» мав купу моментів для взяття воріт.

Висновки:

– команда Юрія Ярошенка грає в атакуючий футбол, вміє та полюбляє створювати небезпечні моменти

– гравці «Альянсу» досить технічні, мають добре поставлений удар

– майже в усіх зіграних матчах «зелені» переважали своїх суперників, як за грою, так і за гольовими моментами

– гравці «Альянсу» добре пристосувалися до газону стадіону «Ювілейний» в Сумах, відчувають себе там справжніми господарями

– особливу небезпеку створюють гравці передньої ланки – Сергій Загинайлов, Андрій Анцибор та Фарид Сулейман

«Альянс» – це, без перебільшення, «міцний горішок». На підопічних Тараса Ільницького чекає дуже важка гра.

Прес-служба СК «Чайка»

Фото http://fcnikopol.com.ua