Кошура працюватиме в полі

На суботній матч між ФК «Ужгород» та СК «Чайка» призначений арбітр з Чернівців – Андрій Кошура (на фото)

Комітет арбітрів Української асоціації футболу назвав склад офіційних осіб на гру 6 туру у Другій лізі між ФК «Ужгород» та СК «Чайка».

Головним арбітром цієї зустрічі працюватиме Андрій Кошура з Чернівців.

Асистенти – Тарас Семанюк (Івано-Франківськ), Володимир Бамбурак (Чернівці)

Четвертий арбітр – Назарій Дьордь (Ужгород)

Спостерігач арбітражу – Ігор Овчар (Івано-Франківськ)

Досьє

32-річний Андрій Кошура є арбітром упродовж 14 років. На матчах Другої ліги він працює з 2017 року. У сезоні 2018/2019 Кошура 14 разів отримував призначення головним арбітром (тринадцять в чемпіонаті та одного разу в Кубку України). У цих матчах Андрій 41 раз доставав жовту картку, та одного разу червону. Щодо матчів за участю нашої команди, то Кошура одного разу судив СК «Чайка». Було це 27 жовтня 2018 року коли «жовто-сині» вдома з рахунком 1:0 перемогли команду «Черкащина-Аакадемія». До речі, у тому матчі у керма СК «Чайка» дебютував Тарас Ільницький.

У цьому сезоні Кошура працював на двох матчах. Спочатку він відсудив гру 3 туру між «Поділлям» та вінницькою «Нивою» (2:1). А потім обслуговував поєдинок першого попереднього раунду Кубку України, в якому зустрічалися «Верес» та тернопільська «Нива» (2:1). У двох матчах Кошура продемонстрував 9 жовтих та 1 червону картки.

Прес-служба СК «Чайка»