Представляємо суперника: «Діназ» (Вишгород)

Наш найближчий суперник в чемпіонаті у цьому році відзначає 20-річчя

Футбольний клуб «Діназ» розпочав власний літопис у 1999 році. Взявши старт із чемпіонату Вишгородського району, нині діназівці беруть участь у чемпіонаті України серед команд Другої ліги.

Клуб достойно представляє рідний край у багатьох чемпіонатах столиці, Київської області та України. Отримано низку призових кубків та винагород. Команда тричі вигравала кубок Київської області(2006, 2011, 2015) та суперкубок (2011).

У 2011 році клуб здобув перше місце у чемпіонаті Київщини, також у кошику присутні срібні та бронзові медалі чемпіонату.

У 2012 році Виконком УЄФА нагородив клуб бронзовою медаллю у номінації: “Найкращий аматорський футбольний клуб Європи”, що стало певним підсумком спортивної діяльності клубу та поштовхом до наступного – професійного футболу.

Загальна кількість членів клубу налічує понад 500 чоловік, всі вони займаються безкоштовно. Клубу належить навчально-тренувальна база зі штучним покриттям у селі Лютіж, також використовуються два стадіони з натуральним та штучним покриттям у селі Демидів, нещодавно був відкритий новий стадіон зі штучним покриттям в с.Нові Петрівці, таким чином у клубу вже чотири стадіони. ФК «Діназ» має у своєму розпорядженні чотири автобуси, які забезпечують доставку дітей на тренування, виїзди на ігри, поїздки на навчально-тренувальні збори та змагання у інших регіонах країни. Щороку клуб відправляє своїх спортсменів на підготовчі збори на море. Протягом року команди ФК «Діназ» беруть участь у закордонних змаганнях, що є безцінним у питанні набуття досвіду та порівняння курсу з програмами іноземних клубів.

В червні 2019 року клуб отримав професійний статус, а місце в ешелоні аматорського футболу зайняла резервна команда «Діназ-2».