«Буковина» – СК «Чайка»: старі рахунки

За статистикою чернівецька «Буковина» є найзручнішим суперником для «жовто-синіх» у Другій лізі

У минулому сезоні команди тричі зустрічалися між собою. Жодної перемоги на рахунку нашого суперника, причому у гостях «Чайка» двічі вигравала з великим рахунком.

«Буковина» – перша команда на професійному рівні, з якою зустрілися «жовто-сині». У неділю, 22 липня 2018 року, наша команда гостювала у Чернівцях, відкриваючи лік власних матчів у Другій лізі. Дебют у «Чайки» виявився більш ніж вдалим. На власному полі у присутності 800 глядачів «Буковина» була розгромлена з рахунком 3:0. За нашу команду відзначалися – Ренат Мірошніков (20), Антон Корольков (78) та Богдан Січкарук (90+3).

За два місяця, але вже у Макарові, відбулась наступна гра між командами. Цього разу «жовто-сині» не змогли відсвяткувати перемогу. Утім і супернику виграти не вдалося. На гол Віталія Кузіва на 10-й хвилині, «Чайка» відповіла влучним пострілом Богдана Січкарука у доданий до першого тайму час. Нічия 1:1 збереглася до кінця зустрічі.

Третя гра проходила знову у Чернівцях. І знову нашій команді вдалося перемогти з великим рахунком. Ще більш переконливо – 4:0. Трапилося це 19 травня 2019 року в присутності 1000 глядачів. Доля матчу була вирішена вже до перерви, коли двічі Костянтин Яцик (17 та 21 хвилини) та Володимир Тименко (38) позначили суттєву перевагу «Чайки». А у другому таймі на 70-й хвилині Богдан Січкарук довів рахунок до 4:0 на користь «жовто-синіх».

Таким чином, за статистикою, наша команда має значну перевагу над суперником: 2 перемоги та нічия, різниця м’ячів 8-1.

Прес-служба СК «Чайка»

Фото fcbukovyna.com