Вперше програємо в Чернівцях (+фото)

Два голи упродовж 8 хвилин забеспечили «Буковині» перемогу над «Чайкою»

У минулому сезоні наша команда досить вдало грала у Чернівцях. Двічі «жовто-сині» здобували три очки тут, робивши це надпереконливо – 3:0 та 4:0. І дивлячись на гру у першому таймі, здавалося б і цього разу підопічні Тараса Ільницького зможуть набрати дорогоцінні пункти. Гравці «Чайки» повністю контролювали події на полі, постійно будуючи атаки на ворота суперника. На жаль, до перерви відзначитися не вдалося. Але в цілому гра вселяла оптимізм.

Утім, на початку другого тайму вийшло все не так, як гадалося. Буковинці створили невеличку «пожежу» у карному майданчику «жовто-синіх» та відкрили рахунок. Буквально за кілька хвилин Сергій Пономаренко мав нагоду зрівнювати рахунок, пробиваючи головою у кут після стандарту, але воротар господарів врятував власну команду. А згодом «Буковина» подвоїла рахунок, завдяки красеню-голу Палагнюка.

Саме цей гол і став переможним, адже на 80-й хвилині «Чайці» все ж вдалося забити. Володимир Тименко відгукнувся на подачу зі стандарту, та головою вколотив свій третій гол у чемпіонаті. На жаль, як не намагалися «жовто-сині» забити ще, рахунок 2:1 залишився на табло.

Наша команда зазнає чергову прикру поразку, та наразі посідає передостанню сходинку у турнірній таблиці групи «А». У наступному, 11 турі, підопічні Тараса Ільницького прийматимуть житомирське «Полісся». Гра відбудеться у понеділок, 23 вересня, на Центральному стадіоні ім. М.Бруквенка у Макарові. Початок о 16 годині.

X тур

«БУКОВИНА» (Чернівці) – СК «ЧАЙКА» – 2:1 (0:0)

Голи: 1:0 Крашневський (49). 2:0 Палагнюк (57). 2:1 Тименко (80).

«Буковина»: 74.Медведєв, 3.Азаренко, 5.Раулюк, 11.Гакман, 19.Полянський, 21.Сивка, 17.Іванченко, 8.Крашневський, 7.Понедєльнік, 77.Палагнюк, 13.Шишигін. Запасні: 1.Чопко, 35.Томнюк, 20.Мунтян, 10.Мелконян, 6.Жумига. Головний тренер:

СК «Чайка»: 23.Шкарбан, 2.Музиченко, 8.Пономаренко-к, 11.Бартошук, 15.Сафіханов,  14.Головатенко, 16.Цурупін, 18.Турчанов, 22.Єфремов,  89.Шевчук, 9.Тименко. Запасні: 12.Іванов, 3.Касьяненко, 4.Лещенко, 17.Волк, 21.Долгий, 20.Жикол. Головний тренер: Тарас Ільницький

Попередження: Сафіханов (39).

Арбітр: Павло Кисельов (Жмеринка)

18 вересня. Чернівці. Стадіон «Буковина». 500 глядачів

Прес-служба СК «Чайка»

Фото Прес-служба ФК «Буковина»