Турчанов, Тименко, Касьяненко

Півзахисник Спортивного клубу «Чайка» Вячеслав Турчанов (на фото) провів найбільшу кількість хвилин на полі

У десяти матчах  першого кола чемпіонату Другої ліги Вячеслав Турчанов зіграв 893 хвилини з 900 можливих. Лише одного разу півзахисник «жовто-синіх» не дограв матч до кінця. У домашній грі 5 туру проти вінницької «Ниви» його на 83 хвилині замінив Олексій Мілютін. В пасиві Турчанова одне попередження, яке Вячеслав отримав у матчі проти вишгородського «Діназу».

Другий показник у нападника нашої команди Володимира Тименка. Голеадор «Чайки» провів на полі 866 хвилин. Володимире двічі був замінений в домашніх матчах. Так у грі проти вишгородського «Діназу» (9 тур) Тименко не дограв 10 хвилин. А у матчі проти житомирського «Полісся» (11 тур) нападника замінили на 66 хвилині. В активі Володимира Тименка три голи. Двічі голеадор «жовто-синіх» вразив ворота вінницької «Ниви» та одного разу – чернівецької «Буковини». В пасиві Тименка одне попередження, яке Володимире отримав у грі проти житомирського «Полісся».

Третій показник за кількістю зіграних хвилин у захисника «Чайки» Олександра Касьяненка. Сашко провів на полі 837 хвилин. Але якщо Турчанов та Тименко виходили виключно в стартовому складі, то Касьяненко одного разу вийшов на заміну. Сталося це у Чернівцях, де Олександре зіграв 27 хвилин. В пасиві захисника «жовто-синіх» три жовті картки, які Касьяненко отримав у матчах 6, 7 та 8 турів.

Прес-служба СК «Чайка»