Володимир Тименко: «Нічия в Хмельницькому «Чайку» не влаштує»

Нападник Спортивного клубу «Чайка» Володимир Тименко – один з трьох гравців, які брали участь у всіх матчах з хмельницьким «Поділлям» на професійному рівні.

Напередодні чергової дуелі двох команд Володимире поділився враженнями про суперника, згадав, як складалися минулі протистояння з хмельничанами:

– Матчі з «Поділлям» завжди проходять важко. Це команда, яка бореться за кожний м’яч. Її гравці буквально б’ються на полі. У той же час я не можу її віднести до найсильніших команд у Лізі. З хмельничанами можна грати та вигравати.

Добре пам’ятаю нашу першу зустріч у Хмельницькому торік. Моменти для взяття воріт були як у нас, так і у суперника. Тому вважаю, що та нічия була закономірною. Хоча під завісу матчу нам десь пощастило.

Якщо згадувати домашню гру навесні цього року, в якій ми виграли 2:0, то мені здається на той час «Поділля» було вже не надто мотивованою командою, адже це була кінцівка чемпіонату. А нам три очки були потрібні як повітря.

В останній на цей час зустрічі два місяці тому вважаю що «Чайка» зазнала поразки через відсутність зіграності. У той час в нас по суті будувався новий колектив. Також сильніше, аніж весною, виглядав суперник. Склад «Поділля» підсилили досвідчені гравці, тому очікуємо у суботу дуже важку гру.

Знаємо, що цього разу суперник буде мотивований як ніколи. Останні два матчі хмельничани програли з великими рахунками. Гадаю, гравці «Поділля» зроблять усе, щоб реабілітуватися на очах власних вболівальників. Але нам перемога потрібна навіть більше. Тому нічия в Хмельницькому «Чайку» не влаштує.

Прес-служба СК «Чайка»