Хто ще не був в Макарові?

Попри те, що наша команда та НК «Верес» вп’яте зустрінуться між собою, рівненський клуб вперше зіграє в Макарові

Домашні матчі в Макарові (50 км від Києва) Спортивний клуб «Чайка» проводить з 15 вересня 2018 року. За цей час майже усі представники групи «А» Другої ліги зіграли на полі Центрального стадіону ім. Михайла Бруквенка. Рівненський «Верес» один з трьох клубів, які грають у поточному чемпіонату, хто зробить це вперше.

На 8 жовтня 2019 року СК «Чайка» та «Верес» зустрічалися чотири рази. Три гри відбулись на полі рівненського клубу. А єдиний поки що домашній матч з «Вересом» наша команда проводила у селище Лютіж на стадіоні «Діназ». До речі, той матч був останній, який «жовто-сині» зіграли там. Тоді рівненський клуб взяв вгору з рахунком 1:0 завдяки голу Олега Маїка на 44 хвилині.

Нинішній «Верес» нічим не гірший того, який приїжджав у Лютіж. Хоча головні тренери з тих пір змінилися в обох командах. Зараз рівненський клуб виглядає досить потужно, навіть незважаючи на поразку у Вишгороді (0:4). Саме «Верес» має найкращий тандем нападників в чемпіонаті. На двох Михайло Шестаков та Антон Яременко забили 9 голів у Лізі. Частіше за все рівненський клуб вигравав із «сухим» рахунком. В активі «Вереса» дві перемоги в три і більше м’ячів (лише «Калуш» має три). Втім «Верес» не завжди стабільний. Про це свідчать поразки від тернопільської «Ниви» (0:1), «Діназу» (0:4) та «Полісся» (0:2), а також домашня нічия з «Калушем» (1:1) та виїзна з вінницькою «Нивою» (1:1).

В Макарові ніколи не грали ще дві команди чемпіонату. Але про це пізніше…

Прес-служба СК «Чайка»