Поразка з «їжею для роздумів»

Скориставшись «вихідним» у чемпіонаті, Спортивний клуб «Чайка» провів контрольну зустріч з київським «Динамо»

Підопічні Тараса Ільницького мали можливість перевірити власні сили на тлі одного з грандів українського футболу. У стартовому складі «Динамо» вийшло 9 гравців, які складають основу клубу: Георгій Бущан, Йосип Пиварич, Перейра Сідклей, Володимир Шепелєв, Олександр Андрієвський, Карлос Де Пена, Мохаммед Кадірі, Артем Бєсєдін та Фран Соль. Тільки два футболісти представляли молодіжний склад киян (U-21) – Олександр Сирота і Денис Янаков. У другому таймі Олексій Михайличенко зробив лише одну заміну: на 61 хвилині замість Дениса Янакова вийшов ще один гравець основи Євгеній Ісаєнко. Тож, у складі віце-чемпіона були відсутні лише гравці, які наразі задіяні за Національні збірні своїх країн.

Головний тренер «жовто-синіх» Тарас Ільницький у цьому матчі задіяв майже усіх гравців обойми і навіть переглянув потенційних новачків команди, прізвища яких ми поки що називати не будемо. Відзначимо, що склад першого тайму майже повністю був змінений після перерви, окрім Кирила Коваленка та Максима Лещенка, які відіграли увесь матч.

1 тайм: 23.Євген Шкарбан, 15.Емін Сафіханов, 24.Гравець на перегляді, 8.Сергій Пономаренко-к, 4.Максим Лещенко, 11.Андрій Бартошук, 6.Кирило Коваленко, 18.В’ячеслав Турчанов, 36.Андрій Дарда, 9.Володимир Тименко, 17.Павло Волк.

2 тайм: 12.Гравець на перегляді, 4.Максим Лещенко, 26.Гравець на перегляді, 2.Антон Музиченко, 27.Олексій Мілютін, 6.Кирило Коваленко, 22.Андрій Єфремов, 28.Богдан Трушенко, 14.Андрій Головатенко, 89.Сергій Шевчук, 10.Гравець на перегляді.

Щодо самої гри, то вже на 3 хвилині «Чайка» мала відкривати рахунок, коли Турчанов смачно пробивав з лінії карного майданчику, але на жаль м’яч пролетів над поперечиною. Була нагода відзначитись і у Володимира Тименка, але бомбардир нашої команди, не зміг пробити у дальній кут з близької відстані. З часом динамівці розбігались та заволоділи ініціативою, яку втілили у два забиті м’яча. До перерви відзначились Карлос Де Пена (14 хвилина) та Артем Бєсєдін (43). У другому таймі капітан киян Олександр Андрієвський забив красень-гол, встановивши остаточний рахунок матчу – 3:0.

Тож, тренерський штаб «Чайки» отримав гарну «їжу для роздумів» після спарингу з блискучим опонентом, маючи яку Тарас Іванович буде готувати команду до найближчої гри з вінницькою «Нивою».

Прес-служба СК «Чайка»

Фото: http://www.fcdynamo.kiev.ua