Тарас Ільницький: «Цю гру команді можна занести в «плюс»

Після перемоги над ФК «Ужгород» головний тренер Спортивного клубу «Чайка» Тарас Ільницький відповів на запитання прес-служби «жовто-синіх»:

– Тарасе Івановичу, прокоментуйте будь ласка перемогу над закарпатцями. Наскільки ви задоволені грою команди?

– Важлива перемога перш за все в психологічному плані. Після двох поразок було важливо повернути впевненість у власних силах. Тому ці три очки важко переоцінити. Вважаю, що багато чого виходило в нас сьогодні, вдавалося загострювати гру, але над реалізацію ще треба працювати. Добре, що забили двічі та здобули заслужену перемогу. Цю гру команді можна занести в «плюс».

– Дмитро Іванов провів свій перший повноцінний матч за «Чайку». Як оціните гру нашого голкіпера?

– Він не пропустив, а це головний критерій оцінки дій воротаря. Звичайно, Дмитро допоміг команді здобути три очки. Своєю грою вселяв впевненість партнерам по команді. Як досвідчений гравець був важливою фігурою на полі. Де треба – підказував гравцям. Був дуже корисним.

– Наш майбутній суперник «Оболонь-Бровар-2» переграв у цьому турі одного з лідерів – рівненський «Верес». Про що каже цей результат особисто для вас?

– Про те, що в нашій групі зібрані рівні за класом та майстерністю команди. Найчастіше результат матчу важко передбачити. Фаворити та аутсайдери є тільки на папері. А у грі може статися все що завгодно. Гадаю, нас очікує цікавий матч у понеділок, в якому ми зробимо усе, щоб здобути три очки.

Прес-служба СК «Чайка»