Останні, кого не бачив Макарів

«Нива» з Тернополя вперше завітає до міста, де грає домашні матчі Спортивний клуб «Чайка»

На теперішній час наша команда двічі приймала тернополян, але ті матчі відбувались на різних стадіонах. Вперше «жовто-сині» грали проти «Ниви» у 2017-му в рідному селі Петропавлівська Борщагівка. Той матч відбувався у рамках чемпіонату України серед аматорів, а голи Барановича та Дороша забезпечили «Чайці» впевнену перемогу (2:0). Вдруге наша команда приймала тернополян у серпні 2018 року в селі Лютіж. Це був дебютний сезон «жовто-синіх» на професійному рівні. Тоді гра закінчилася з рахунком 0:0. І ось настає час третього приїзду «Ниви», на цей раз у Макарів. Відзначимо, що тернопільська «Нива» остання команда серед усіх в нашій групі – яка ще не грала на Центральному стадіоні ім. М.Бруквенка.

Якщо аналізувати гру «Ниви» у цьому сезоні, то по-перше треба підкреслити одну річ – до нас їде лідер змагань групи «А».

По-друге, слід зауважити, що у Першому колі «Нива» не програла жодного матчу, і лише одного разу задовільнилась нічийним рахунком. Майже стовідсотковий показник та просто ідеальний виступ!

Але з початком другого кола команду наче підмінили. У шести матчах «Нива» двічі програла та тричі грала у нічию. В активі тернополян одна перемога над аутсайдером Ліги – «Буковиною» (2:1). На цей час «Нива» не виграє та не може забити протягом чотирьох матчів. Просто дивовижно! Але при цьому тернопільська команда залишає за собою першу сходинку у турнірній таблиці.

Кращий бомбардир «Ниви» – Сергій Кисленко. На його рахунку 5 голів. Цікаво що, в тих матчах, в яких забивав Кисленко, «Нива» обов’язково перемагала. Так було і в грі першого кола проти нашої команди, коли Сергій забив у доданий час єдиний гол у тому матчі.

Прес-служба СК «Чайка»